Feindouno Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Onaj Francuz, Livio Jean-Charles, bi trebao biti najzvucnije ime. Preleteh rostere ostalih reprezentacija, osim Slovenaca i tih par nasih ne znam nikog.Igra i Miluokijevljev Afrogrk
pantelia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 (edited) U20 izgubila opet, sada od Grka, 79-73. Ivan Marinkovic 17, Luka Mitrovic 15 poena, Miljenovic 10 koseva, 4 asistencije. Edited July 10, 2013 by pantelia
beatakeshi Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Na osnovu statistike ništa nije jasno: Marinković najbolji skakač i najbolji strelac a igrao samo 16 min. 7od 8 za 2.
basketas Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Odgledao sam zadnju cetvrtinu polufinala sa Australijom na Univerzijadi, izgubili smo uz malo je reci ocajnu igru. Promasimo pa uhvatimo loptu pa opet promasimo i tako u krug.Na flashscore vidim da smo na poluvremenu imali +16
Feindouno Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Da, prvu cetvrtinu dobili 18 razlike a ostale 3 gubili redom 2, 11 i 9 razlike
frn1782 Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Tek danas video da ove U20 što se sada bore za opsanak vodi ex "mlad i perspektivan trener Partizana"Hebote taj Vlada(o?) Jovanović postaje srpska verzija "Džouk" Vrankovića.Samo ne znam koje rodbinske tazbinske i druge kumovske veze njemu našle taj posao.Nema veze izgube sve ispadnu, ali šta klinci mogu da nauče od jednog Vlade fucking Jovanovića?
Joe D Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ako je to bitno, i dzikic se borio za opstanak u diviziji pre dve godine.
freakns Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 ajde, ajde, pobedili smo cehe danas :lol:ali ono, cela generacija, slobodno niz slivnik... jos jedna
Joe D Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 a i ova je osvajala medalje. generalno, iz kog god godista po dva upotrebljiva igraca da se izvuku i da se sutiramo u dupe od srece. vrhunskih talenata odavno nema.doduse 95. nam je najjace godiste u poslednjih mnogo godina, ali idu na prvenstvo u jadnom sastavu i ne bi me zacudilo da prodju slicno kao ove dve godine starije kolege.
Mauci Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Meni samo nije jasna minutaza Luke Mitrovica. Decko je u proseku igrao nekih 23 minuta a za to vreme imao, lupam malo napamet, 17p i 8sk. Ajde da smo ganjali kao nekakav rezultat pa kao Vlada rotira sve igrace. Pritom se iz aviona vidi da je Luka daleko najkvalitetniji od svih, naravno uz Miljenovica koji je ionako igrao rovit.
pacey defender Posted July 16, 2013 Posted July 16, 2013 Rebrača:- Tu se usađuje taj karakter, voljni momenat, saznanje šta znači taj dres, ali i igrački momenat. Nekada se znalo šta se radi na treningu: šut, kretanje u dribling, prednja i zadnja promena i kraj priče. Sada im crtaju akcije, uče ih po 25 napada napamet. Šta će njima to?
Recommended Posts