July 9, 201311 yr igra u16 avgusta. cale mu je beogradjanin, tu je odrastao. ja bih rekao da je jedini talenat u svom godistu od onih sto su igrali u reprezentaciji koju sam gledao, 98. godiste ima par zanimljivijih igraca.
July 9, 201311 yr igra u16 avgusta. cale mu je beogradjanin, tu je odrastao. ja bih rekao da je jedini talenat u svom godistu od onih sto su igrali u reprezentaciji koju sam gledao, 98. godiste ima par zanimljivijih igraca.hvala!
July 9, 201311 yr http://live.fibaeuro...=1&gameID=23307Srbija Litvanija, U20Sto Miljenovic ne igra, u cemu je stos?
July 9, 201311 yr bacanja 3 od 12, trojke 1 od 11. mocnostrava i užas... još tome dodati po jednu izgubljenu loptu na svaku asistenciju...I onda još na 50 sek do kraja možda i odlučujući napad - Bezbradica šuta trojku
July 9, 201311 yr Tu osim Mitrovica i Miljenovica nema igraca, cini mi se. Znam jos Marinkovica i Bezbradicu. Je l' fali neko ovoj generaciji?
July 9, 201311 yr Onaj Francuz, Livio Jean-Charles, bi trebao biti najzvucnije ime. Preleteh rostere ostalih reprezentacija, osim Slovenaca i tih par nasih ne znam nikog.
July 9, 201311 yr Fale Dangubic i Cvetkovic, pretpostavljam da Dangubic ne igra zbog priprema sa A reprezentacijom, a sta je sa Cveletom? Jos vuce povredu?
July 10, 201311 yr Ali zato: mladi Zrenjaninac Dino Radončić(već u Barsi) danas u Tivtu debituje za CG kadete. Luka Dončić(otac Saša bivši igrač KKCZ) je već na pripremama kadeta Slovenije. Vuk Lazić i Srđan Broćić uveliko igraju za hrvatske kadete(mogli bi pričati i o perspektivnom bratu Marka Banića, ali za njega manje-više, i Marko je igrao za hrvatsku repku). Sin Mirka Milićevića, Marko, uveliko je Yesukan Onar.Toliko o radu saveza.
July 10, 201311 yr Miljen usao u igru, bice da ta povreda nije toliko zajebana. Edited July 10, 201311 yr by Calavera