Jump to content

mladje kategorije

Featured Replies

On 27. 4. 2025. at 20:20, pbg12345 said:

jel ima negde prenos?

na sajtu kss koji prenosi sve utakmice, sad nema finala

Bio prenos na areni 10.Jebiga jedan od zahteva arene jeste da kada oni prenose to ne moze niko drugi.

Debili.

• Replies 6.5k
  • Views 490.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Блок_64
    Блок_64

Da i mi Markovici malo se pohvalimo       

• Gledam ovaj studio posle finala i ponovo mi se vraca jedna davna misao koju sam pokusao da potisnem, a posto to ne mogu moram je podeliti sa vama. Jurisevic mi izgleda kao neko posle cijeg izlask

• Блок_64
    Блок_64

Malo da se pohvalim   U pobedi Jokera protiv dinamika na vrucem gostujucem terenu Markovic 47 poena   https://lige.kss.rs/mladje-kategorije-kss/roda-jls/     Ako n

Posted Images

13 hours ago, Milošica said:

@Блок_64

Čestitke

Hvala hvala.

Izasao mu je danas interviju za mozartsport.

Mega opet izduvala za jos jednu titulu u mladjim kategorijama. U polufinalu pionirskog prvenstva Srbije ih eleminisala Crvena Zvezda.

On 4. 5. 2025. at 15:37, Micko8 said:

Mega opet izduvala za jos jednu titulu u mladjim kategorijama. U polufinalu pionirskog prvenstva Srbije ih eleminisala Crvena Zvezda.

Sve cesce ce to da joj se i desava.Mnogo su se opustili.

Кошаркашки савез Србије
No image preview

Контролнe мини припреме кандидата за У19 репрезентацију

Кандидати за У19 репрезентацију Србије, која ће од 28. јуна до 6. јула 2025. године учествовати на Светском првенству у Лозани, окупили су се јуче у СЦ „Визура“ у Земуну на дводневним контролним ми...

Pocela okupljanja mladjih selekcija. Nadam se da ce i nasi "studenti" iz Amerike da se pridruze, u protivnom cemo biti dosta oslabljeni na svetskom prvenstvu.

Кошаркашки савез Србије
No image preview

Контролнe мини припреме кандидата за У18 репрезентацију

Кандидати за У18 репрезентацију Србије, која ће од 26. јула до 3. августа 2025. године учествовати на Европском првенству у Београду, окупили су се јуче у СЦ „Визура“ у Земуну на дводневним контрол...

Godiste 2007 tj. nasa juniorska reprezentacija ima dosta kvalitetne visoke igrace ali slabu spoljnu liniju. Osim Srzentica i mozda Urosa Danilovica sve je ostalo dosta tanko. Treba to sto vise popuniti sa igracima rodjenim 2008 godine.

Edited by Micko8

inace, danas je poceo zavrsni kadetski turnir

kao i u slucaju sa juniorskim i pionirskim zavrsnim turnirom ucestvuju dve cacnske ekipe

cacak 94 je i jedan od favorita za osvajanje

Vojvodina je eliminsala CZ, sto za mene nije tako veliko iznenadjenje iako je CZ bila blagi favorit. Dobila ih je Vojvodina i u ligaskom delu prvenstva. Ima Vojvodina dosta zanimljivih igraca u toj ekipi. Nadam se da ce Stojiljkovic nastupati za nasu reprezentaciju u buducnosti.

Edited by Micko8