Jump to content
IGNORED

Pomoć prijatelja

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

ja vidim da se kod nas za banner koristi - baner :D.i svi ga znaju kao takvog. kao i bilbord, recimo.

Posted

naravno, baner se podrazumevalo. nego je drugarica buba pitala ima li po naški. pa ja, kao, našla.poz

Posted

dragi forumasi pismeniji i usmeniji od mene, da li neko moze da mi predlozi alternativu za 'šik' ali da ne bude fensi :D

Posted

jel šik u smislu "po poslednjoj modi"/ "u trendu" ili u smislu "sa stilom"? trenutno mi neutralniji (pismeni i usmeni) ekvivalenti ne padaju na pamet biggrin.gif

Posted

Sofisticirano, elegantno, moderno, dopadljivo, sa stilom i dobrim ukusom...

Posted
jel šik u smislu "po poslednjoj modi"/ "u trendu" ili u smislu "sa stilom"? trenutno mi neutralniji (pismeni i usmeni) ekvivalenti ne padaju na pamet biggrin.gif
Sofisticirano, elegantno, moderno, dopadljivo, sa stilom i dobrim ukusom...
hvala, drugari :)bilo bi moderno (ali ne u smislu 'po posljednoj modi') i sofisticirano, po mogucstvu u jednoj rijeci no ukombinovacu par ovih koje ste pomenuli za isto znacenjeradi se o enterijeru, bajdvej
  • 2 weeks later...
Posted

postoji li na engleskom izraz (pravni) za zastarelost slucaja ili mora opisno?

Posted

Jel moze obsoletion?

Posted (edited)

to sam htela, ali kad guglam obsolete ili obsoletion, nema pravnickih slucajeva, vec samo da je zakon zastareo. imaju li oni to uopste u pravu, da marku milosevicu zastari slucaj?

Edited by luba
Posted (edited)

Izlgeda da je zastarelost krivicnog gonjenja - bar to prosecution

Edited by Milogled Bluff
Posted

hvala vam obojici kao braci :)i ekonomiju sam uspela da savladam, ali pravo, nikad.

Posted

Nema na cemu, u mom slucaju sam jedino savladao Google.

Posted

Ja nisam nista od svega toga.

Posted

mislis, nisi zastareo ili nisi brat ili nisi gugl :Dne, ne, ti si se vec kvalifikovao da mi budes pravni savetnik jos onomad. a indi ce da me zastupa u inozemstvu.