bBrankica Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Hello :)Nova sam na forumu i treba mi pomoć :)Studiram žurnalistiku u Novom Sadu i imam zadatak da napišem nešto na tu temu (naziv topica).Bilo kakva pomoć je dobrodošla.... vaše iskustvo, iskustvo nekog koga znate, ili neki kontakt osobe koja je iz NS dosla u Amsterdam :)Za sada nema pravila, sve je zanimljivo, svaka informacija je korisna... razlozi odlaska, kvalitet života tu i ovde, itd. itd.Hvala svima unapred.Branka B. ps. Ako ima neko ko nije iz NS nego iz nekog drugog dela Srbije, a ima neke korisne informacije ili neke zanimljivosti... dobrodošao je, naravno :)
korindjar Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 (edited) Cuo sam za jednu ekipu koja je otisla u Amsterdam 90'sOd njih nekoliko samo je 1 ostao, zavrsio fax i prosao odlicno. Ostali su se uglavnom vratiliNadji Zexona koji je nekad imao Zexon 5, posto je on bio medju tim ljudima.Ja inace ne znam nikoga od tih ljudi, kontam da bi neki drugi forumasi bili korisniji za to=========nesto ne kontam. jel ti treba neko ko zivi tamo ili ko je bio tamo? Edited March 23, 2009 by Hustler
Buck Naked Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 (edited) Jaoj, ja poznajem Zeksona, ali pojma nemam gde ga sada mozes pronaci.. secam ga se po kolicini dzina koju je ulivao u dzin tonik dok je u Mostu bila kafana.. Edited March 23, 2009 by Buck Naked
bBrankica Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Korisne su i osobe koje su ostale da zive u Amsterdamu, i koje su se ipak posle nekog vremena vratile u Srbiju. Opet, postojao je razlog povratka, sto bi verovatno bila korisna informacija.Uh a sad Zexona treba pronaci .... Ima li neko ime i prezime, ako vec ne broj telefona, mail, facebook, myspace.... :)
Buck Naked Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 (edited) Nadji i NS kamermana Dobrivoja (?) Daleta Dejanovica, mislim da je i on u jednom trenutku zivota, kada je na svoj 18. rodjendan zvuk topova u Vukovaru kako dolaze lepim plavim Dunavom, takodje zapalio za A-Dam. Nego, gde je taj Miralem? Edited March 23, 2009 by Buck Naked
bup Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 moje posete amsterdamu su relativno česte ali kratke, od par nedelja do par meseci. znam neke koji žive tamo a otišli su iz novog sada, nisam ni sa kim baš nešto blizak. verovatno mogu da nabavim kontakt, mada nemam pojma da li ce biti raspolozeni za saradnju. ako mogu pomoci, shoot.
bBrankica Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Ok, idem u potragu za kamermanom :)at bup: Pliz pitaj za dozvolu da ih kontaktiram... njima cu oduzeti malo vremena a oni ce meni mnogo pomoci :)
pacov Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 (edited) zexon je ziveo tamo neko vreme al je vec duze vreme u srbiji, i dobio coek dite, pa je malo zauzet dojenjemal bi mogla da iscimas podu, stari dobri novosadski punx, koji zivi u amsterdamu po skovotovima i lupa bubnjeve u millions of dead cops, do njegovog kontakta mozes doci preko http://www.myspace.com/mdcaj sad laku noc Edited March 27, 2009 by pacov
Recommended Posts