morgana Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 pa to je super. jesu li korisne u praksi ili samo u teoriji? ne insinuiram da nisu, samo pitam, jer ne znam.
S.L. Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Studio B je imao baš lep prilog o ovom događaju. Koliko su iskrivili sliku i prećutali o ponašanju policije, gebels bi im uručio orden.
henrik larsson Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Pokenjam se u usta Studiju B, Đilasu i Dačiću.
morgana Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 jako su mi simpaticne grasrut akcije protiv zloupotrebe sluzbenog polozaja. steta samo sto kamera mobilnog telefona ne dopire svuda.
Tale Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XpkmXPUCzjs&feature=youtu.beDa smo neki svesni, misleći, građani, pola foruma bi se sada skupilo ispred Ministarstva (Unutrašnjih Poslova) i tražili smenu onog nervčika.Ovako ispada da i ja samo pozivam na internet revoluciju.
ToniAdams Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) :keyboard warrior: kakvo govedo. zbilja mislim da bih ga hedbatovao pa nek me ubiju od batina posle.:keyboard warrior: Edited November 14, 2012 by ToniAdams
jimi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Da parafraziram onu stokinu bljuvotinu sa politike:Kad je Dusan Mihailovic svojevremeno proglasio miliciju demokratskom, reformisanom i modernizovanom bili ste odusevljeni uspehom Djindjiceve vlade.Kad ste gledali najcrnje primere policijske nesposobnosti, brutalnosti, bahatosti, krsenja ljudskih prava i dostojanstva i svega najgoreg i fasistickog u slucajevima kao sto su Dzajic, miting radikala za Karadzica, Uros Misic, banka na Karaburmi, jurnjava i ubistvo na NBG... navijali ste za plave.Kad je donet poslednji zakon o saobracaju, najvise vas je pogodilo deo kojim je poostreno kaznjavanje voznje u pijanom stanju 200 na sat. Kad se sutra vama ili nekom vama bliskom desi ovako nesto, navijacete protiv plavih ali to nece bitno promeniti stvari. Izvol'te, navalite.
Кристофер Лумумбо Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Притужбом се обраћате Заштитнику грађана тек пошто сте покушали да своја права остварите или заштитите у одговарајућем правном поступкуovo [ise na sajtu, sto znaci da ovo nije prava adresa?! jedino da ga bombardujemo mailovima dok se ne obrati javnosti povodom ovoh slucaja. neka bolja ideja?govedo je uhapsilo zenu zato sto mu je rekla "sram vas bilo". sve to je gledala njena cerkica koja ide u osnovnu skolu. jbt... Edited November 14, 2012 by kojot
bergasa19 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Izvol'te, navalite.Navalio bi ja, ali te nista nisam razumeo.
ToniAdams Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ako iko osmisli kakvu smislenu akciju, ajm in.dotada nam ostaje da kenjamo po forumima.
jimi Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 a koji su tvoji stavovi elvise?Ne znam sta da ti kazem na brzinu a da ne preopteretim server. Najgeneralnije, mozda smo svi pogresili glasanjem za manje zlo i slepim verovanjem da nam je to sudbina.
Кристофер Лумумбо Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 e, ajde iskulirajte sa tom pricom, kako mozemo da reagujemo? kome da se obratimo?
Recommended Posts