morgana Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 ok, ja sam gledala b92 i jos negdje, da li mozda u danasu, tamo je vladislava c.slika je sa fejsbuka ubijene cure, kak se to zove, profil slika. ali blic je trebalo da bude osjetljiviji, svejedno. da se ne desi da kontekstualizuje stvar na izvjesni morbidan nacin.
Аврам Гојић Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 potpuno tacno, nije problem u imenu i prezimenu (etika nalaze da se prvo obaveste najblizi i zasigurno utvrdi identitet pa se onda objavi ime i prezime), nego u seksualizaciji zrtve nasilnog zlocina. aj sad svi da drkamo na lesa, jeeeej.no, mene vise nista ne iznenadjuje, kada sam video da se nekrolog mom prvom uredniku (Rasku Kovacevicu, slava mu) koristi u maticnoj novini za reklamiranje uspeha te kuce, sta je prema tome par mrtvih dojki neke nepoznate manekenke.mrzim ovaj svet.
Turnbull Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) potpuno tacno, nije problem u imenu i prezimenu (etika nalaze da se prvo obaveste najblizi i zasigurno utvrdi identitet pa se onda objavi ime i prezime), nego u seksualizaciji zrtve nasilnog zlocina. aj sad svi da drkamo na lesa, jeeeej.Da je samo to, to bi bilo ogavno, ali ovde je u pitanju i nešto mnogo gore - čitaocima se daje jedna narativna matrica za tumačenje događaja - ona je sponzoruša, sama je kriva. U biti - Ksenija Pajčin all over again. Edited November 14, 2012 by Syme
copkillah Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Da je samo to, to bi bilo ogavno, ali ovde je u pitanju i nešto mnogo gore - čitaocima se daje jedna narativna matrica za tumačenje događaja - ona je sponzoruša, sama je kriva. U biti - Ksenija Pajčin all over again.Već ima toga:
Aleksandar88 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Da je samo to, to bi bilo ogavno, ali ovde je u pitanju i nešto mnogo gore - čitaocima se daje jedna narativna matrica za tumačenje događaja - ona je sponzoruša, sama je kriva. U biti - Ksenija Pajčin all over again.Ja nigde to nisam primetio, bar sudeci po komentarima gde se skuplja svakav sljam, ljudi mahom osudjuju nasilnika, koji je inace danas i uhapsen. Nadam se da ce dugo robijati.
Aleksandar88 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) Dobro sad videh ovo Copkilahovo uvek se nadje neki retard, nadam se da nece postati trend.Komentar sa b92 E junačino.(****, 14. novembar 2012 08:27)Preporučujem (+1618)Ne preporučujem (-20) Verujem da se medj' ovih 20 minusa nalaze, porodica, prijatelji i ljudi koji nisu ukapirali sarkazam. Edited November 14, 2012 by Aleksandar88
Turnbull Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ja nigde to nisam primetio, bar sudeci po komentarima gde se skuplja svakav sljam, ljudi mahom osudjuju nasilnika, koji je inace danas i uhapsen. Nadam se da ce dugo robijati.Stavio sam link.Već ima toga:Duševan čovek, da ne kažem, duhovan. Jebo ga duhovnik. Ali pazi kako se sve uklapa - mačizam, duhovnost, mizoginija. Predivno.
Кристофер Лумумбо Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XpkmXPUCzjs&feature=youtu.bemater mu jebem pandursku, da hapsi zenu zato sto mu je rekla "sram vas bilo". jel moze nekako da se sazna ko je ovaj pandur, da se tuzi, da se uradi nesto?
Aleksandar88 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Duševan čovek, da ne kažem, duhovan. Jebo ga duhovnik. Ali pazi kako se sve uklapa - mačizam, duhovnost, mizoginija. Predivno.+1 Postaje gotovo obrazac
Aleksandar88 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 mater mu jebem pandursku, da hapsi zenu zato sto mu je rekla "sram vas bilo". jel moze nekako da se sazna ko je ovaj pandur, da se tuzi, da se uradi nesto?Vrlo lako, s'obzirom da ima cin potporucnika pretpostavljam da je staresina u stanici koja je nadlezna za opstinu gde se desavalo iseljenje.
copkillah Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Stavio sam link.Duševan čovek, da ne kažem, duhovan. Jebo ga duhovnik. Ali pazi kako se sve uklapa - mačizam, duhovnost, mizoginija. Predivno.Ma ništa, zreo je za poruku tipa "a kada se tvoj ćale zaljubio u kurvu i sa njom pravio dete, onda to nije bio problem?"mater mu jebem pandursku, da hapsi zenu zato sto mu je rekla "sram vas bilo". jel moze nekako da se sazna ko je ovaj pandur, da se tuzi, da se uradi nesto?Nadam se, snimak postoji, minimum suspenzija.
morgana Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 mater mu jebem pandursku, da hapsi zenu zato sto mu je rekla "sram vas bilo". jel moze nekako da se sazna ko je ovaj pandur, da se tuzi, da se uradi nesto?jel postoji neka organizacija koja pomaze gradjanima u tuzakanju drzave i njenih sluzbenika u ovakvim slucajevima?bila bi korisna.
morgana Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 (edited) ok, ali da postoji organizacija koja pomaze gradjanima u procesu tuzbe, povecao bi se broj gradjana koji bi se odlucili da tuze. sumnjam da se ljudi masovno obracaju ombudsmanu.da, prosirila bih djelatnost te zeljene org i na prava iz radnog odnosa.bez obzira sto postoji i sindikat i inspekcija rada.(jasno da nije ista oblast kao ovo gore, samo razmisljam sta sve nedostaje a bilo bi korisno) Edited November 14, 2012 by morgana
pacey defender Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Postoje stranoplacenicke nevladine organizacije koje pruzaju besplatnu pravnu pomoc.
Recommended Posts