Hella Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 užasno si dosadan i jako je ružno ovo što radiš.pati.
Mostly harmless Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 užasno si dosadan i jako je ružno ovo što radiš.Ma joook... U Hellinoj Srbiji, majke Gljivicinih policajaca su još uvek virgo intacta a svi do jednog zaslužuju Orden rada sa crvenom zastavom, najmanje.
adam Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 meni nije jasno kakve veze ima potencijalna krivica ovih klinaca s pandurskim prebijanjem. panduri su tu da privedu izgrednike a ne da mlate, nezavisno od toga da li je neko kriv ili ne. ovi roditelji i te kako treba da traze odstetu od drzave - i to debelu. i robiju za manijake koji u pandurskim uniformama prebijaju decu. nadam se da ce da ojade i drzavu i dacica i manijake koji su mlatili.
jimi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ... i tu upadamo u vrzino kolo. Nema drzava posao i platu pa da plati. Placamo mi koji smo dali ovlascenja policiji da koristi silu, istu koristi protiv nas samih, kriminal i ludilo cveta a mi jos finansiramo celu zajebanciju.U cilju ozbiljnosti diskusije treba ih nazvati pravim imenom - milicija.A Hella samo redja "pijetete" kao da radi na normu. Jedan manje nego prosli put - otkaz.
adam Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 ... i tu upadamo u vrzino kolo. Nema drzava posao i platu pa da plati. Placamo mi koji smo dali ovlascenja policiji da koristi silu, istu koristi protiv nas samih, kriminal i ludilo cveta a mi jos finansiramo celu zajebanciju.treba debelo i da plate i da se kazne - iz narodnog dzepa za opste dobro. pa kad se taj tretman ponovi dovoljno puta da postane pravilo, prebijanje ce postati anomalija a panduri ce biti prisiljeni da rade svoj posao.
Hella Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) vidim da, po običaju, ne komentarišete današnji primer združenog herojstva građanina i policijaca koji su odbranili novac banke namenjen kreditiranju predstojećih stočnih ferija na snegu.verovatno zato što vam je potpuno nekul pohvaliti bilo koga osim sebe ili nekog dokonog, naždranog i utopljenog opozicionerskog gotovana. Razbojnici pucali u glavu policajcima i građaninuTamara Marković Subota, Slobodanka Žerajić, Agencije | 20. 10. 2011. - 14:40h izmena vesti 18:30hRazbojnici koji su danas u 14.30 sati pokušali pljačku "Komercijalne banke" u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi ranili su dvojicu policajaca i jednog građanina hicima u glavu. Ranjen je i jedan od razbojnika, a oko 17,45 ispod Pančevačkog mosta policija je uhapsila njegovog saučesnika koji je posle pucnjave uspeo da pobegne. Edited October 20, 2011 by Hella
dunja Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Hella, ti ne mozes biti stvaran.Ljudi, recite mi da se on sali sa nama, ja jedino u duboku ironiju njegovih postova mogu da verujem, najiskrenije.:)
radisa Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Zajebava se naravno... :)Samo, već počinje da nervira, suviše se uživeo u ulogu Govana Matića... :(
jimi Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 (edited) treba debelo i da plate i da se kazne - iz narodnog dzepa za opste dobro. pa kad se taj tretman ponovi dovoljno puta da postane pravilo, prebijanje ce postati anomalija a panduri ce biti prisiljeni da rade svoj posao.Koliko puta neko treba tebi da plati da se ti zajebavas da bi prestao da koristis taj stendbaj aranzman?A sto se tice ovog upucanog u glavu, jos jedan primer zajebancije. On je upucan zato sto je nesposoban a ne zato sto je radio svoj posao ili bio heroj. A sad troskovi lecenja, bolovanja, ordenja, penzije i svega ostalog dolaze na naplatu kod... Edited October 20, 2011 by jimi
Mostly harmless Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Hendrix, jebali te troškovi lečenja, čovek je dobio metak na dužnosti. Daj snimak da odgledamo nesposobnost o kojoj drobiš
jimi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 (edited) Ne treba snimak. Prva stvar o kojoj on treba da vodi racuna je sopstvena bezbednost - pogodjen u glavu ne valja ni sebi ni drugima. Problem je sto su oni nasledili mentalitet narodne milicije i ojacali ga u medjuvremenu da im niko i nista ne moze nauditi i dodaj tome vec pomenut kvalitet obuke i dobijes ranjeneog policajca, civila, opljackanu banku, poremecen red i mir... Seti se samo kontrole saobracaja na otvorenom putu i kako citaju dozvole hodajuci gore dole po beloj liniji sigurni da im ni FAP ne moze nista.Cela ta organizacija, od ministra do prasinara, je nakaradna i natraske posadjena gledano iz ugla onoga sta treba da bude i cemu treba da sluzi. Gledano iz ugla zute, crvene i ostalih bandi koje se smenjuju na vlasti, vrlo dobar 4. Edited October 21, 2011 by jimi
*edited by mod Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Tebe je neki pandur bas gadno nagazio kada mozes da pises takve gluposti. Posto ako si ozbiljan mogu samo da ti pozeli mda u slucaju kada ti zatreba isti taj se povede tvojom logikom da treba prvo da cuva svoju glavu jer ako ga rane dok tebi pomaze onda nije od koristi ni sebi ni drugima.
jimi Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Veruj mi da i sam sebi jako zelim da mi ni jedan od ovih ne cuva glavu ali i da mi ne radi o glavi odnosno da rade svoj posao kako treba. To sto sam rekao nije iz afekta nego pise u PS-u svih policijskih organizacija na zapadu a mozda i kod nas ako su stigli da je evropeizuju mada je to ovde obavljeno jednostavno - kupljeni Pezoi i eto demokraske reformisane policije. Sticajem okolnosti znam dosta o policijskom poslu i kakav treba da bude pa govorim sa tog aspekta. Nisam povucen emocijama poput vas.
Skyhighatrist Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Lepo kae Јими, ovo je glupo i neodgovorno ponašanje policajaca. Ne ide se 2 na 2 na pištolje, osim ako baš nema drugog izlaza, a životi su u pitanju. Banka? Pare? Ako nemaš pojačanje, pusti ga da ide ne izazivaj pucnjavu u kojoj može da izgine još 10 slučajnih prolaznika!Još jedna u nizu katastrofalno izvedenih akcija (ili "akcija") policije.
Đipalo Junuz Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Kako B92 nezvanično saznaje policajac koji je ranjen u jučerašnoj pljački banke na Karaburmi klinički je mrtav, ali je i dalje priključen na aparate.
Recommended Posts