Блок_64 Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 (edited) hu da fak iz peuraca? Мислим да је онај што је ухапшен скоро за примање мита. Edited March 28, 2014 by Блок_64
steppingrazor Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 Самостални Синдикат Полиције Србије shared a link via Предраг Ђорђевић.10 hours ago Петиција да наш саборац и брат Радомир Бата Почуча остане на радном месту портпарола ПротивТерористичке Јединице (ПТЈ) МУП Р. Србије.Замолио бих све пријатеље који желе да дају подршку овој петицији да то учине кликом на следећи линк. радомир_бата_почуча www.peticije24.com Петиција да наш саборац и брат Радомир Бата Почуча остане на радном месту портпарола Против Терористичке Јединице МУП Р. Србије Share 11 people like this.
garcia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 šta mu to dođe "preko kolena" u pandursko-žbirovskom rečniku? meni samo neke perverzije padaju na pamet
Skyhighatrist Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Saopštenje za javnost kida jbt "nemože", "nezna"... 4real? Ma šta to, meni se od prve rečenice zavrtelo u glavi! Čitam pet puta, kakav twister rollercoaster od konstrukcije bokte... :0.6:
namenski Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Jedna pojedinost: koliko apsurda i koliko odraza stanja u drustvu/drzavi Srbiji: 1. PR, portparol PTJ... 2. PR, portparol SAS... 3. PR, portparol Sayeret Matkal... 4. PR, portparol SPECNAZ... Jbt, normalnim se smatra da nesto, organizacija koja je po definiciji skrivena i skrivana od ociju takozvane javnosti ima nista manje nego sopstvenog - portparola. Koji bi, valjda, trebalo da tumaci javnosti i sopstvenom rukovodstvu sta Special Forces zele, sta hoce, sta im se svidja, a sta ne...
Muwan Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 остане на радном месту портпарола Против Терористичке Јединице МУП Р. Србије Ja blanko podržavam svakog ko deluje protiv terorističke jedinice MUP Srbije, makar i kao portparol.
pacey defender Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 dele stav beogradskog sindikata, to je tacno. Oni smatraju da Počuča piše u lično ime, ali imaju potrebu da se upuste u sadržaj napisanog. Bravo.
Аврам Гојић Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 da me stavi ko za Vucica: sindikat rasformirati, otpustiti svakog pojedinacnog clana i podici optuznicu zbog podrivanja ustavnog poretka. sve koji su ucestvovali u pisanju saopstenja staviti na mere pracenja. svima trajno zabraniti javnu sluzbu.
akibono Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 To će sve Neša da sredi kad uleti da ministruje, dobiće odrešene ruke i biće surov ali pravičan :D PR-asko mesto što je Počuča Bata popunjavo u ATJu je sigurno izmišljeno za njega, pa je najlakše da se isto i 'samoukine'.... kakav je to besmisao a ovaj pandurski sindikat je uvreda za mozak i bez ovog priopćenja
nautilus Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 jace od ovoga je bilo kad su prije koju godinu branili pandura koga je kolega snimao dok tuce zadrzano lice opaki hohstapleri
Aće Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 da me stavi ko za Vucica: sindikat rasformirati, otpustiti svakog pojedinacnog clana i podici optuznicu zbog podrivanja ustavnog poretka. sve koji su ucestvovali u pisanju saopstenja staviti na mere pracenja. svima trajno zabraniti javnu sluzbu. hahaha, kao kad je canak rekao kostunici u skupstini 2004. da vojska i policija stupe na kosovo, izvrse svoju obavezu i zastite ustavni poredak koji je narusen :D
steppingrazor Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 neka se pripreme novi zidovi pravda za uroša grobare šešelja mladića počuču. sa počučinog zida: direktan poziv na okupljanje sa vremenom i tačnom adresom - zavetnici. ovo je kao neko šaljenje za prvi april - neke internet novine reporter. komentari na tekst prelepi.
Recommended Posts