Jump to content
IGNORED

Panduracija u Srbalja

Eraserhead

Recommended Posts

Posted

počučoliki ljudi svakodnevno rade na tome da bude što više žena u crnom. lepo je što država stoji iza njih.

Posted

denacifikaciju srbije ce valjda ipak neko sprovesti u ovom veku.  

Posted

kako je glup kao tri kurca

Posted

cudo jedno kako se drzao pravopisa za velika slova a jedino to prevideo kada je napisao "jevreji" :fantom:

Posted

kakav pajser.

serem se u jedinicu kojom ovaj rukovodi.

Posted (edited)

ovaj je bio portparol, ne rukovodi ničim srećom. mada, ko zna šta se tek krije kod rukovodilaca.

jebeni pandur poziva osvedočene ubice i kriminalce da linčuju 10 žena i to objašanjava pravom na slobodno mišljenje. pa koliko si ti glup glupi čoveče ?

edit: sad će neka grupa na fejsu, pa će do sutra imati 10.000 lajkova, pa će da pišu novine o njemu, pa će da izađe na televizor, pa će da postane heroj slobodne misli.

Edited by Lezilebovich
Posted

ma jel ovo onaj debil sto je radio na pinku i bio voditelj programa na mitinzima radikala i sns-a?

Posted

ceo zid mu odiše brigom za srbiju.

crna žena u plavom

fthpx4.jpg

Posted

To je taj fašistički mozak koji kovergira ka pozicijama uniformisane moći.

Uniforma, država, cokule, regulacije, pravila, moć, vlast, to prosto zaziva fašizam u ljudskoj psihi, pandurske uniformisane državne službe su leglo takvih karaktera.

Ima kod mene u kraju neki načelnik kontraobaveštajne službe Vojske koji je u slobodno vreme u najmanju ruku white power nacionalista a de fakto ljubitelj Hitlera i nacizma. Klinca kad vodi u školu pušta nemačke nacističke marševe da ostali čuju, itd. i tak proče.

Posted

medijski linč ovog patrijote mi je ekstra materijal za 1 film.

Posted

živio pritisak javnosti!

mada sam očekivao reakciju tužilaštva.

nisam od onih što se zadovoljavaju sitnicama.

Posted

Šta bre otpušten? Gde je privođenje zbog raspirivanja mržnje i poziva na nasilje? Čuo sam da sud i za manje od ovog daje i po godinu zatvora... Mada njemu je možda olakšavajuća okolnost da nije intelektualac.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Posted

otpusten je tako sto mu ugovor o delu istice u aprilu pa mu nece produziti. no ne brinem, s obzirom da se stranacki paraziti obicno "kaznjavaju" tako sto se premeste na neko manje vidno mesto, neki majkovic-ciganovic kanc i tako to.