March 16, 200916 yr Obicno jako volim da vozim po pustinjama. Pre nekoliko godina sam vozio US-93 autoputem iz Idaho u Las Vegas, Nevada. Mali autoput (po jedna linija u svakom pravcu), ogroman pravac, kvalitet asfalta odlican, oko tebe pustinja, mir i tisina, prodju sati pre nego sto vidis drugi auto. Za mene je bilo uzivanje voziti.Jos jedino da sam imao bolji auto ... (ja i drug rentali Kia Spectra). Edited March 16, 200916 yr by Talladega
March 16, 200916 yr svajcarska januar 2008turska- put ankara -beypazarijuzna afrika, provincija mpumalanga
March 16, 200916 yr Jedan od najboljih puteva za uzivanje...CA-1 uz obalu Kalifornije. Jes' da put traje dvaput duze (i do 8-9 sati ukupno) nego ici neinteresantnim I-5 na relaciji LA - SF, ali vredi!
March 16, 200916 yr svajcarska januar 2008 :o Novi ZelandManawatu klanacPut od jezera TaupoPlaninski lanac Ruahine
March 16, 200916 yr vasco de gama - lisabononaj drugi most u lisboi - 25 april bosfor - slikano mobilnim
March 16, 200916 yr Potez od Nice do Đenove (via Menton, Monte-Carlo, San Remo, Imperia itd) uz Ligurijsko more. Ali ne koristeći Autostradu dei Fioru (tj. autoput), nego putem uz samu obalu. Ko hoće da se nauživa lepote, dušu dalo. Onome kome se žuri, bolje da ide autoputem - tri puta sam se brijao do Đenove.šteta što nemam više pravih fotki; imam par filmova snimljenih u toku vožnje, ali oni obiluju psovkama, golotinjom i drugim advajzeri sadržajem, pa od toga ništa.
March 16, 200916 yr lepota od boga. imam obilje betamax-a hvala, bato, sto si svoje secanje okacio ovde, da ga vidim.poz Edited March 16, 200916 yr by le petit nicolas
April 25, 200915 yr Nikada nisam bio u Francuskoj ali video sam ovo na internetu, pa vi koji imate tu sreću da živite u inostranstvu mogli bi da posetite i ovu lokaciju: najvisi most na svetu 341m - le Viaduc de Millau - juzna FrancuskaIzračunali Francuzi da im se više isplati da se voze po nebu :) tj. da naprave arhitektonsko čudo, nego da put spuste sa jedne planine u kotlinu, pa opet na drugu planinu ... zaboravio sam podatak koliko su skratili putovanje na ovaj način. Edited April 25, 200915 yr by zenmaxer
May 9, 20177 yr Најљепши пут на свијету :) http://www.theatlanticroad.com Edited May 9, 20177 yr by Simon
September 30, 20204 yr Nisam znao gdje da stavim ovo pa rekoh ovdje jer je Ken je sigurno uzivao vozeci na ovakvom "putu".