Talladega Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 (edited) Obicno jako volim da vozim po pustinjama. Pre nekoliko godina sam vozio US-93 autoputem iz Idaho u Las Vegas, Nevada. Mali autoput (po jedna linija u svakom pravcu), ogroman pravac, kvalitet asfalta odlican, oko tebe pustinja, mir i tisina, prodju sati pre nego sto vidis drugi auto. Za mene je bilo uzivanje voziti.Jos jedino da sam imao bolji auto ... (ja i drug rentali Kia Spectra). Edited March 16, 2009 by Talladega
Parsons Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 svajcarska januar 2008turska- put ankara -beypazarijuzna afrika, provincija mpumalanga
hazard Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Jedan od najboljih puteva za uzivanje...CA-1 uz obalu Kalifornije. Jes' da put traje dvaput duze (i do 8-9 sati ukupno) nego ici neinteresantnim I-5 na relaciji LA - SF, ali vredi!
Indy Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 svajcarska januar 2008 :o Novi ZelandManawatu klanacPut od jezera TaupoPlaninski lanac Ruahine
Parsons Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 vasco de gama - lisabononaj drugi most u lisboi - 25 april bosfor - slikano mobilnim
Razzmatazz Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Potez od Nice do Đenove (via Menton, Monte-Carlo, San Remo, Imperia itd) uz Ligurijsko more. Ali ne koristeći Autostradu dei Fioru (tj. autoput), nego putem uz samu obalu. Ko hoće da se nauživa lepote, dušu dalo. Onome kome se žuri, bolje da ide autoputem - tri puta sam se brijao do Đenove.šteta što nemam više pravih fotki; imam par filmova snimljenih u toku vožnje, ali oni obiluju psovkama, golotinjom i drugim advajzeri sadržajem, pa od toga ništa.
le petit nicolas Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 (edited) lepota od boga. imam obilje betamax-a hvala, bato, sto si svoje secanje okacio ovde, da ga vidim.poz Edited March 16, 2009 by le petit nicolas
zenmaxer Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 (edited) Nikada nisam bio u Francuskoj ali video sam ovo na internetu, pa vi koji imate tu sreću da živite u inostranstvu mogli bi da posetite i ovu lokaciju: najvisi most na svetu 341m - le Viaduc de Millau - juzna FrancuskaIzračunali Francuzi da im se više isplati da se voze po nebu :) tj. da naprave arhitektonsko čudo, nego da put spuste sa jedne planine u kotlinu, pa opet na drugu planinu ... zaboravio sam podatak koliko su skratili putovanje na ovaj način. Edited April 25, 2009 by zenmaxer
Simon Posted May 9, 2017 Posted May 9, 2017 (edited) Најљепши пут на свијету :) http://www.theatlanticroad.com Edited May 9, 2017 by Simon
borris_ Posted September 30, 2020 Posted September 30, 2020 Nisam znao gdje da stavim ovo pa rekoh ovdje jer je Ken je sigurno uzivao vozeci na ovakvom "putu".
Recommended Posts