Eleniko Posted May 23 Posted May 23 3 minutes ago, *edited by mod said: Ako si u subotu u Tokiju i nije kiša, idi tu oko ranog popodneva npr 2 popodne do Yoyogi parka. Ima tih nadrealnih Japanskih rokabili batica na samom ulazu. ima svega, od kopija ramonesa do double dutch natječaja u grupnom preskakanju konopa odličan tip 3
Ros Posted May 23 Posted May 23 @Leiasta planiraš za roaming? tokio je solidno pokriven sa WiFi, ali svakako je poželjno više. ja koristim Airalo eSIM. odlično se pokazao u USA i u Srbiji
Ros Posted May 23 Posted May 23 29 minutes ago, dragance said: Zamisli da naleti na Yoyogija! Presekla bi se ima jedan žestoki krcundzija na twitteru, živeo u japanu godinama. nivo nadrkanosti je yoyogi+
Leia Posted May 23 Posted May 23 1 hour ago, Ros said: @Leiasta planiraš za roaming? tokio je solidno pokriven sa WiFi, ali svakako je poželjno više. ja koristim Airalo eSIM. odlično se pokazao u USA i u Srbiji Hvala, baš sam i to htela da pitam 😊 A vidi ovo čudo Ako ideš s nekim Nemcima kojima na dalekom Istoku fali topli dom https://maps.app.goo.gl/zPjebdSbooZHe3QS8?g_st=ic 1
Leia Posted May 23 Posted May 23 1 hour ago, dragance said: Zamisli da naleti na Yoyogija! Presekla bi se Meni je on sjajan lik, svašta zanimljivo je pisao po forumu i šteta da ga pamtite po nekim bezveznim svadjama Ali odavno nije tu pa mi je bezveze sad da ga cimam
jms_uk Posted May 23 Posted May 23 4 hours ago, dragance said: Gde se mogu naći dobre ribe u Tokiju? - Na Tsukiji pijaci! Bilo nekad, sad je Toyosu.
jms_uk Posted May 23 Posted May 23 1 hour ago, Ros said: @Leiasta planiraš za roaming? tokio je solidno pokriven sa WiFi, ali svakako je poželjno više. ja koristim Airalo eSIM. odlično se pokazao u USA i u Srbiji ako neko hoce Airalo referral ($3), PM me.
Leia Posted May 23 Posted May 23 Sad sam našla i ovaj neki pass za muzeje, možda nekom zatreba https://www.rekibun.or.jp/en/grutto/ 1
jms_uk Posted May 23 Posted May 23 7 hours ago, dragance said: Za mene ubedljivo najlepši deo Tokija je istočni deo, Asakusa. Jos jedan za Asakusa deo - i dodao bih bar jednu noc u nekom ryokan-u (tamo ih ima dosta). 2
Eleniko Posted May 23 Posted May 23 ne mere se asakusa kombinovati sa severom shinjuke preko sat vremena putuje metro do tamo msm ja znam šta bih uradio ali dobro
dragance Posted May 23 Posted May 23 Ti bi u onaj gej bar odmah u shinjuku koji je pomenut malopre. 1
Ros Posted May 23 Posted May 23 1 minute ago, dragance said: Ti bi u onaj gej bar odmah u shinjuku koji je pomenut malopre. moras mu jos reci kojom linijom si isao, i u koje vreme. pa da se na vreme zagreje 1
Kampokei Posted May 23 Posted May 23 7 hours ago, Eleniko said: shin okubo /k-town/ je dobar izbor, shinjuku je u walking zoni samim tim i golden gai/kabukicho koji će ti biti prvi izbor za nightlife - ako budeš imala snage - barovi restorančići itd Iako je daleko od toga da bude off the beaten path, ovo mesto je pre deset godina bilo jako zanimljivo i filmicno (sad ko zna). Samo ne ici na mesta koja su izlistana u bedekeru. Mi smo isli dva puta, ulazili u random praznjikava mestasca i oba puta je bila neka super prica. Prvi put gazda neki Japanac koji ne govori nijedan jezik dobro, ali obozava francuske sansone i peva ih, redovno nastupa (dao nam i neke flajere). Drugi put opet prica sa gazdom, neki novinar, propotuvao, pun svakakvih prica, na kraju nije hteo ni da nam naplati pice. 1
Recommended Posts