ToniAdams Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 meni to mega seksiuvek baletanke naspram štikliplus iljadu
Kampokei Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Drago mi je da nisam usamljen. Lepe noge jednostavno izgledaju lepse u baletankama. Ko sto navodno kazu u Bosni, "bijela kosulja i kruta kita nikada ne izlaze iz mode", e tako nesto bi moglo i da se kaze za baletanke.
ivy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Drago mi je da nisam usamljen. Lepe noge jednostavno izgledaju lepse u baletankama. da,ali SAMO lepe noge izgledaju lepo u baletankama ali njih nose svi,i one sa kratkim nogama pa su tako jos krace,i one sa debelim nogama pa su tako jos deblje,i one sa krivim nogama pa su tako...i one sa velikim stopalima pa su tako jos duza..baletanke su bas teske za izgledati dobro u njima a svako ih nosi
yolo Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 potpuno svesna da cu navuci opsti bes: baletanke. jos gore, uske farmerke i baletanke plus meleon. bilo lijepo na pocetku kad su izabrani primerci hodali, sad je posrnuce. sladja za sledeci premijerov parastos sigurno nosi baletanke umesto platformi.
dig_chohano Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Imam rešenje. Skotovi da nose burku uz baletanke. A i uz bilo koju drugu obuću.
gagorder Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 o jebote, kad ste hejtovali krokse, ja sam posedovala limun zute sa buba maromkad ste hejtovali uggs, ja sam nosila ljubicaste kratkesad hejtujete baletanke, ja imam jedno sedam pari, plus jedne camper u kolima (za voznju -_- )idite u pershun
gagorder Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 kroksice su ponovo in, obuj sein za hejt, mislis <_<
dig_chohano Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 kroksice su ponovo in, obuj seA Vibram FiveFingers? El sam čoban ako pazarim?
yolo Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 ja teo da pazarim onomad kod miska za 2 iljade umesto 10, nije bilo broja. nosio bi to, al sta pa ja znam kad ne izlaznim iz laznih kroksica (po kuci)
dig_chohano Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Meni je jedini problem što liče na baletanke, a nemam izvajane noge, jbg.
morgana Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 ja nemam izvajano nista, pa nesto mislim da ne izlazim iz kuce. samo mi je frka kad dodje postar ili ova sto ocitava vodobrojilo pa me vide neizvajanih nogu u klompama.baletanke su super. mislim da sam pokrila cijeli spektar duginih boja u svojoj kolekciji, a ni sa dezenima ne stojim lose.
Recommended Posts