Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted
ovo je najkomplikovaniji post koji sam procitao otkako je interneta i ameba. brojevi arapski, onda slovima, neke boje, linije, godisnja doba, reference na istoriju, porodicne relacije. ko neka zajebana ruska knjiga za lektiru, samo skracena do nerazumevanja.
o je, nije valjda tako. verovatno jeste.ma samo omaz mom prvom kaputu. nije mu cak ni mesto ovde, s obzirom na ime topika.al hejtujem dvoredo kopcanje, to da. odatle i stigoh do kaputa.
Posted (edited)

Pa ko je taj koji drži Marina Yachting u Srbiji? Kakva baraba.Ovde taj kaputić sa dvorednim kopčanjem 119,00 Eura. Juče video.Plus, uz kaputić i onaj kao tanji perjani prsluk kao dodatak za ispod.

Edited by Tresko
Posted

ja sam letos probala jedan, a na snizenju mu cena bila oko 300 eura. i to je bio mantilic, za jesen/prolece

Posted
o je, nije valjda tako. verovatno jeste.
ma, gayya obicno cita samo onelinere. :D
Posted
Mislim da su im kaputi oko 70.000.
:isuse:Mogu polovan auto u voznom stanju da kupim za te pare... Otiću ja do te radnje, ali ću prvo da progutam našto za srce, koliko vidim...
Posted
cuj cita, razume!to koliko sta kosta ovde zavisi samo kolika je budala uvoznik. recimo, tommy hilfiger je letos isto kostao na snizenjima ovde i u italiji. isto i fred perry, cak je ovde bilo i malo jeftinije mada u srbiju nikad ne dodju one zajebanije serije, narocito ako su koprodukcija kao recimo sa comme de garcons i sicno. takve firme ionako drze cudni likovi kojima je primarni biznis na drugoj strani, u rasponu od marijane mateus do raznih "bizMismena" tako da nista ne treba da cudi..
Posted
plus1A onaj dajdžest ruskog psihorealizma nisam ni pokušavao. Hvala gazza1.
Posted

mnogo vi tu detaljisete. poenta posta je da i danas mogu da obucem garderobu iz tinejdzerskih dana. sigurno da nijednom ostrom zenskom oku ta informacija nije promakla.

Posted

znao sam da se u tom gustom romanticarskom tkanju brojkama i slovima krije neka duboka filozofska istina o odnosu muskaraca i zena.

Posted
poenta posta je da i danas mogu da obucem garderobu iz tinejdzerskih dana.
To se da dvojako tumačiti.
Posted

debela bila, debela ostala :Dpa i to je nesto! zamisli tranziciju od overweight do obese

Posted

Ne, ja sam više u glavi imao one Discovery Science/Explorer emisije o devojci koja je u srednjoj školi jela šleper pice dnevno, pa joj neki doktori mamojebi smanjili želudac i sad svoje stare farmerke može da koristi kao šator na kampovanju :D

Posted
Ne, ja sam više u glavi imao one Discovery Science/Explorer emisije o devojci koja je u srednjoj školi jela šleper pice dnevno, pa joj neki doktori mamojebi smanjili želudac i sad svoje stare farmerke može da koristi kao šator na kampovanju :D
au, da sam znala da moze i tako, pa da jedem i drugim danima, a ne samo sredom :(
Posted

Mudro izabran dan, jer sredom se u srbalja posti.on topik: jako mi ide na nerve vaskrsenje zumbanih cipela, posebno međ japijlukom.