Isis Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ovo je najkomplikovaniji post koji sam procitao otkako je interneta i ameba. brojevi arapski, onda slovima, neke boje, linije, godisnja doba, reference na istoriju, porodicne relacije. ko neka zajebana ruska knjiga za lektiru, samo skracena do nerazumevanja.o je, nije valjda tako. verovatno jeste.ma samo omaz mom prvom kaputu. nije mu cak ni mesto ovde, s obzirom na ime topika.al hejtujem dvoredo kopcanje, to da. odatle i stigoh do kaputa.
Tresko Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 (edited) Pa ko je taj koji drži Marina Yachting u Srbiji? Kakva baraba.Ovde taj kaputić sa dvorednim kopčanjem 119,00 Eura. Juče video.Plus, uz kaputić i onaj kao tanji perjani prsluk kao dodatak za ispod. Edited December 19, 2010 by Tresko
Isis Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ja sam letos probala jedan, a na snizenju mu cena bila oko 300 eura. i to je bio mantilic, za jesen/prolece
aram Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 o je, nije valjda tako. verovatno jeste.ma, gayya obicno cita samo onelinere. :D
radisa Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Mislim da su im kaputi oko 70.000.:isuse:Mogu polovan auto u voznom stanju da kupim za te pare... Otiću ja do te radnje, ali ću prvo da progutam našto za srce, koliko vidim...
yolo Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 ma, gayya obicno cita samo onelinere. :Dcuj cita, razume!to koliko sta kosta ovde zavisi samo kolika je budala uvoznik. recimo, tommy hilfiger je letos isto kostao na snizenjima ovde i u italiji. isto i fred perry, cak je ovde bilo i malo jeftinije mada u srbiju nikad ne dodju one zajebanije serije, narocito ako su koprodukcija kao recimo sa comme de garcons i sicno. takve firme ionako drze cudni likovi kojima je primarni biznis na drugoj strani, u rasponu od marijane mateus do raznih "bizMismena" tako da nista ne treba da cudi..
Otto Katz Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 ma, gayya obicno cita samo onelinere. :Dplus1A onaj dajdžest ruskog psihorealizma nisam ni pokušavao. Hvala gazza1.
Isis Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 mnogo vi tu detaljisete. poenta posta je da i danas mogu da obucem garderobu iz tinejdzerskih dana. sigurno da nijednom ostrom zenskom oku ta informacija nije promakla.
yolo Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 znao sam da se u tom gustom romanticarskom tkanju brojkama i slovima krije neka duboka filozofska istina o odnosu muskaraca i zena.
dig_chohano Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 poenta posta je da i danas mogu da obucem garderobu iz tinejdzerskih dana.To se da dvojako tumačiti.
Isis Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 debela bila, debela ostala :Dpa i to je nesto! zamisli tranziciju od overweight do obese
dig_chohano Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ne, ja sam više u glavi imao one Discovery Science/Explorer emisije o devojci koja je u srednjoj školi jela šleper pice dnevno, pa joj neki doktori mamojebi smanjili želudac i sad svoje stare farmerke može da koristi kao šator na kampovanju :D
Isis Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ne, ja sam više u glavi imao one Discovery Science/Explorer emisije o devojci koja je u srednjoj školi jela šleper pice dnevno, pa joj neki doktori mamojebi smanjili želudac i sad svoje stare farmerke može da koristi kao šator na kampovanju :Dau, da sam znala da moze i tako, pa da jedem i drugim danima, a ne samo sredom :(
dig_chohano Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Mudro izabran dan, jer sredom se u srbalja posti.on topik: jako mi ide na nerve vaskrsenje zumbanih cipela, posebno međ japijlukom.
Recommended Posts