nisam ja Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ja više i ne gledam jakne brez kapuljača. jako moćna stvar. ta kapuljača.mada razmisliću o maramama također.
Utvara Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ja više i ne gledam jakne brez kapuljača. jako moćna stvar. ta kapuljača.mada razmisliću o maramama također.Ja ne kupujem duks bez kapuljače.
Hippie Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 (edited) ja bas juce kupila 1 rodzendanskog kaputicha.. kapuljaca mozh da se skida.....uu, cek, ovo nije za hejta... samo reko meni se svidlo Edited December 14, 2010 by Hippie
zorglub Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 kapuljače i od jakni i od duksevamoje mishljenje je da je ona vishe priruchno sredstvo zashtite,npr ako sam vec napolju pa iznenada pochne da duva vetar i pada kisha pa kao ajde da se sakrijem..ali ako je vec hladno i pada sneg onda ljudi moji ponesete kapu,sheshir,maramu,shal..sve je bolje od kapuljache!!povraca mi se od gomile ljudi u kapuljachama!izuzetak su kapuljache od nekog lepog kaputa,pelerine ili bunde!
Аврам Гојић Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 point je da kad zagudi sjeverac, bilo to na severnom polu ili u beogradu, nikakva kapa, šešir, šal, itd, ne mogu da se mere sa dobrom kapuljačom.to sam otkrio danas, i veoma se obradovao sto je moja nova kupovina opravdala ocekivanja
Ryan Franco Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 to sam otkrio danas, i veoma se obradovao sto je moja nova kupovina opravdala ocekivanjakolko para za ovu odoru?
Joe D Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Recite da je ovo montaza, nemoguce.. http://lakersblog.latimes.com/lakersblog/2010/05/stylist-discusses-kobe-bryants-la-times-magazines-photo-shoot.html
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Recite da je ovo montaza, nemoguce..
Recommended Posts