December 12, 201014 yr ja više i ne gledam jakne brez kapuljača. jako moćna stvar. ta kapuljača.mada razmisliću o maramama također.
December 12, 201014 yr ja više i ne gledam jakne brez kapuljača. jako moćna stvar. ta kapuljača.mada razmisliću o maramama također.Ja ne kupujem duks bez kapuljače.
December 13, 201014 yr ja bas juce kupila 1 rodzendanskog kaputicha.. kapuljaca mozh da se skida.....uu, cek, ovo nije za hejta... samo reko meni se svidlo Edited December 14, 201014 yr by Hippie
December 14, 201014 yr kapuljače i od jakni i od duksevamoje mishljenje je da je ona vishe priruchno sredstvo zashtite,npr ako sam vec napolju pa iznenada pochne da duva vetar i pada kisha pa kao ajde da se sakrijem..ali ako je vec hladno i pada sneg onda ljudi moji ponesete kapu,sheshir,maramu,shal..sve je bolje od kapuljache!!povraca mi se od gomile ljudi u kapuljachama!izuzetak su kapuljache od nekog lepog kaputa,pelerine ili bunde!
December 14, 201014 yr point je da kad zagudi sjeverac, bilo to na severnom polu ili u beogradu, nikakva kapa, šešir, šal, itd, ne mogu da se mere sa dobrom kapuljačom.to sam otkrio danas, i veoma se obradovao sto je moja nova kupovina opravdala ocekivanja
December 14, 201014 yr to sam otkrio danas, i veoma se obradovao sto je moja nova kupovina opravdala ocekivanjakolko para za ovu odoru?
December 14, 201014 yr Recite da je ovo montaza, nemoguce.. http://lakersblog.latimes.com/lakersblog/2010/05/stylist-discusses-kobe-bryants-la-times-magazines-photo-shoot.html