slepa živana Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ако су ове фармерке лепота, од њих су узвишеније гаће.:lolol:u svakom smislu
Frau Gabrijela Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 (edited) Ако су ове фармерке лепота, од њих су узвишеније гаће.slažem se. ali, paće, ne pratiš, to je bio larpurlartistički pristup torbi s kuilcima. tj, krilcima kao takvim- služe samo lepoti. Edited October 5, 2010 by stormy
расејан Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 slažem se. ali, paće, ne pratiš, to je bio larpurlartistički pristup torbi s kuilcima. tj, krilcima kao takvim- služe samo lepoti.Ја бих ипак пробао. Можда те торбе са крилцима стварно могу да лете.Само их треба добро заврљачити.
Indy Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 (edited) ...pogresan topik Edited November 13, 2010 by Indy
ivy Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 kapuljače i od jakni i od duksevamoje mishljenje je da je ona vishe priruchno sredstvo zashtite,npr ako sam vec napolju pa iznenada pochne da duva vetar i pada kisha pa kao ajde da se sakrijem..ali ako je vec hladno i pada sneg onda ljudi moji ponesete kapu,sheshir,maramu,shal..sve je bolje od kapuljache!!povraca mi se od gomile ljudi u kapuljachama!izuzetak su kapuljache od nekog lepog kaputa,pelerine ili bunde!
Shan Jan Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Kapuljace su modni detalj. Inace hejt uopce za modne detalje. Jes da je ponekad lepo al mi najcesce deluju ko gremlini prikaceni za odecu i obucu.
ivy Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 kako to mislish kapuljacha modni detalj?!? modni detalj treba da ti poboljsha odevnu kombinaciju a ne da je prekrijekapa,sheshir,sal,marama su modni detalji,kapuljacah nikako
Utvara Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 kako to mislish kapuljacha modni detalj?!? modni detalj treba da ti poboljsha odevnu kombinaciju a ne da je prekrijekapa,sheshir,sal,marama su modni detalji,kapuljacah nikako Nekome je modni detalj, nekome je radna uniforma... Možda ne poboljšava odevnu kombinaciju, ali prekriva glavu i štiti vrat od vetra i kiše. I nepoželjnih pogleda. Imam druga koji ne skida kapuljaču, ko Keni.
ivy Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 kao shto rekoh moje mishljenje je da je ona vishe priruchno sredstvo zashtite,npr ako sam vec napolju pa iznenada pochne da duva vetar i pada kisha pa kao ajde da se sakrijem..ali ako je vec hladno i pada sneg onda ljudi moji ponesete kapu,sheshir,maramu,shal..sve je bolje od kapuljache!!
henrik larsson Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 S obzirom da vetar, kiša ili sneg zateknu prosečnog čoveka na ulici ređe nego što mu se desi da pogine u avionskoj nesreći, tvoja opservacija ima smisla.
Gonzo Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 ali ako je vec hladno i pada sneg onda ljudi moji ponesete kapu,sheshir,maramu,shal..vid ovog šabana, bolje neki šeširić da je natukao.
ivy Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 kakvi ste ljubitelji kapuljacha nemam rechi <_< i Gonzo vec sam iz hejta izuzela kapuljache od bundi
Gonzo Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 point je da kad zagudi sjeverac, bilo to na severnom polu ili u beogradu, nikakva kapa, šešir, šal, itd, ne mogu da se mere sa dobrom kapuljačom.
pt 2.0 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 point je da kad zagudi sjeverac, bilo to na severnom polu ili u beogradu, nikakva kapa, šešir, šal, itd, ne mogu da se mere sa dobrom kapuljačom.mudro zboriš, mudro.
Recommended Posts