Joshua Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 neke pantalone koje koštaju preko 550 dolara, according to google ja se sad osećam matoro ko džo halenbek, al moram- što ih cene na $550, da nemaju teve ugrađen u jednu od nogavica? :unsure:sad bila na sajtu . super je ovo kad te nalože da iskeširaš +2k$ da bi izgledao kao bible-thumping cousin-humping hick.
B_B Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 (edited) reko bih da su to stare dobre vans, 411-style to ti kazem, era...samo neka novija emo verzija...;)btw. moja sneakers enciklopedija (ne salim se ) kaze da je jay adams himself radio na njima (pominju se i peralta i alva ali oni su pussies :D ) Edited October 3, 2010 by B_B
ToniAdams Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ja se sad osećam matoro ko džo halenbek, al moram- što ih cene na $550, da nemaju teve ugrađen u jednu od nogavica? :unsure:sad bila na sajtu . super je ovo kad te nalože da iskeširaš +2k$ da bi izgledao kao bible-thumping cousin-humping hick. sa sajta:True Religion is and always will be Timeless, Hippie, Bohemian, Chic. <_< flanelska suljka za 130 doloresa, deluje razumno
расејан Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 ima li šta užvišenije od lepote!?Ако су ове фармерке лепота, од њих су узвишеније гаће.
Joshua Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 sa sajta:True Religion is and always will be Timeless, Hippie, Bohemian, Chic. <_< flanelska suljka za 130 doloresa, deluje razumnosve deluje razumno kad pohipsterišeš. ^_^
ToniAdams Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 sve deluje razumno kad pohipsterišeš. ^_^a sta hvali, marka je iz 2002. imaju tradiciju.
B_B Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 True Religion je vise casual friday dres za najnizi oblik ljudske vrste, middle management i jos gore od toga pre-middle management, za izlaske u klubove u kojima se ne ulazi u patikama i za prosvjetljene integrisane gastarbajtere, koji se gnusaju cordon sport/bmw7 sunarodnika...
Leia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 kad reci nisu dovoljne -boze dragi kome je ovo palo na pamet
Leia Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ovo mogu eventualno na alefshin-u da zamislim - kad se sretnu tradicija & tehnologija, pa izrode antihrista
ToniAdams Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Некоме ко хоће да обуче Тонија. :( ovo mogu eventualno na alefshin-u da zamislim - kad se sretnu tradicija & tehnologija, pa izrode antihrista :D
sherman Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ja vec mogu da zamislim da ce za koju sezonu vrli kreatori ponuditi raji er maks opanke.
расејан Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Некоме ко хоће да обуче Тонија.Новост... досад је једини комад обуће који се облачи била чарапа за одлазак у банку.
Recommended Posts