Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted
neke pantalone koje koštaju preko 550 dolara, according to google :wacko:
ja se sad osećam matoro ko džo halenbek, al moram- što ih cene na $550, da nemaju teve ugrađen u jednu od nogavica? :unsure:sad bila na sajtu . super je ovo kad te nalože da iskeširaš +2k$ da bi izgledao kao bible-thumping cousin-humping hick. :lol:
Posted (edited)
reko bih da su to stare dobre vans, 411-style cool.gif
to ti kazem, era...samo neka novija emo verzija...;)c6490159vrj.jpgbtw. moja sneakers enciklopedija (ne salim se :isuse: ) kaze da je jay adams himself radio na njima (pominju se i peralta i alva ali oni su pussies :D ) Edited by B_B
Posted
ja se sad osećam matoro ko džo halenbek, al moram- što ih cene na $550, da nemaju teve ugrađen u jednu od nogavica? :unsure:sad bila na sajtu . super je ovo kad te nalože da iskeširaš +2k$ da bi izgledao kao bible-thumping cousin-humping hick. :lol:
sa sajta:True Religion is and always will be Timeless, Hippie, Bohemian, Chic. <_< flanelska suljka za 130 doloresa, deluje razumno
Posted
ima li šta užvišenije od lepote!?
Ако су ове фармерке лепота, од њих су узвишеније гаће.
Posted
sa sajta:True Religion is and always will be Timeless, Hippie, Bohemian, Chic. <_< flanelska suljka za 130 doloresa, deluje razumno
sve deluje razumno kad pohipsterišeš. ^_^
Posted
sve deluje razumno kad pohipsterišeš. ^_^
a sta hvali, marka je iz 2002. imaju tradiciju.
Posted

True Religion je vise casual friday dres za najnizi oblik ljudske vrste, middle management i jos gore od toga pre-middle management, za izlaske u klubove u kojima se ne ulazi u patikama i za prosvjetljene integrisane gastarbajtere, koji se gnusaju cordon sport/bmw7 sunarodnika...

Posted

kad reci nisu dovoljne -gravismonaclesneakers.jpgboze dragi kome je ovo palo na pamet :mellow:

Posted

Некоме ко хоће да обуче Тонија.

Posted

ovo mogu eventualno na alefshin-u da zamislim - kad se sretnu tradicija & tehnologija, pa izrode antihrista

Posted
:(
ovo mogu eventualno na alefshin-u da zamislim - kad se sretnu tradicija & tehnologija, pa izrode antihrista
:D
Posted

ja vec mogu da zamislim da ce za koju sezonu vrli kreatori ponuditi raji er maks opanke.

Posted
Новост... досад је једини комад обуће који се облачи била чарапа за одлазак у банку.