October 3, 201014 yr neke pantalone koje koštaju preko 550 dolara, according to google ja se sad osećam matoro ko džo halenbek, al moram- što ih cene na $550, da nemaju teve ugrađen u jednu od nogavica? :unsure:sad bila na sajtu . super je ovo kad te nalože da iskeširaš +2k$ da bi izgledao kao bible-thumping cousin-humping hick.
October 3, 201014 yr reko bih da su to stare dobre vans, 411-style to ti kazem, era...samo neka novija emo verzija...;)btw. moja sneakers enciklopedija (ne salim se ) kaze da je jay adams himself radio na njima (pominju se i peralta i alva ali oni su pussies :D ) Edited October 3, 201014 yr by B_B
October 3, 201014 yr ja se sad osećam matoro ko džo halenbek, al moram- što ih cene na $550, da nemaju teve ugrađen u jednu od nogavica? :unsure:sad bila na sajtu . super je ovo kad te nalože da iskeširaš +2k$ da bi izgledao kao bible-thumping cousin-humping hick. sa sajta:True Religion is and always will be Timeless, Hippie, Bohemian, Chic. <_< flanelska suljka za 130 doloresa, deluje razumno
October 3, 201014 yr ima li šta užvišenije od lepote!?Ако су ове фармерке лепота, од њих су узвишеније гаће.
October 3, 201014 yr sa sajta:True Religion is and always will be Timeless, Hippie, Bohemian, Chic. <_< flanelska suljka za 130 doloresa, deluje razumnosve deluje razumno kad pohipsterišeš. ^_^
October 3, 201014 yr sve deluje razumno kad pohipsterišeš. ^_^a sta hvali, marka je iz 2002. imaju tradiciju.
October 3, 201014 yr True Religion je vise casual friday dres za najnizi oblik ljudske vrste, middle management i jos gore od toga pre-middle management, za izlaske u klubove u kojima se ne ulazi u patikama i za prosvjetljene integrisane gastarbajtere, koji se gnusaju cordon sport/bmw7 sunarodnika...
October 4, 201014 yr ovo mogu eventualno na alefshin-u da zamislim - kad se sretnu tradicija & tehnologija, pa izrode antihrista
October 4, 201014 yr Некоме ко хоће да обуче Тонија. :( ovo mogu eventualno na alefshin-u da zamislim - kad se sretnu tradicija & tehnologija, pa izrode antihrista :D
October 5, 201014 yr ja vec mogu da zamislim da ce za koju sezonu vrli kreatori ponuditi raji er maks opanke.
October 5, 201014 yr Некоме ко хоће да обуче Тонија.Новост... досад је једини комад обуће који се облачи била чарапа за одлазак у банку.