*edited by mod Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 nemate pojma- crno je uvek in. ^_^A i manje se prlja.
Zli Gli Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Hejt za mitrovacku plazu tj. dominaciju sisa u odnosu na dupeta na istoj... znaci, ima nekih hibridnih balona za izvoz (svih oblika i godista) a fitnes i crnackih dupeta nestasica :(
yolo Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 To je zavera Dragane Ognjenovic.jel samo meni ovde taj DO satro odri hepbern stajling zesce ide na pisni zivac?
MayDay Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 jel samo meni ovde taj DO satro odri hepbern stajling zesce ide na pisni zivac?ahahahah, ako je neko sve osim DO, to sam ja, ali moram priznati da ima zanatski lepo napravljenih suknjica.
Aće Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 muči me taj jedan relativno novi trend, a nevezan za oblačenje... valjda to spada u dizajn.radi se o očiglednom strahu od boja.sve je počelo otvaranjem lanca pekara 'hleb i kifle'. dok sam ih još po gradu viđala u pripremi, mislila sam da će kad se izvođački radovi privedu kraju, tu stajati prodavnice pogrebne opreme.kad ono pekare... a tek što si im udešena vozila za prevoz robe, crni kamiončići, pravi mrtvozornički.e a onda su krenule da niču radnjice za voće i povrće 'mali kalenić', opet skroz u crnom. pre neki dan sam ušla u jednu da pazarim breskve i zamalo da pitam prodavačicu da l imaju vence i suze... ali je bila toliko ozbiljna, kako i dolikuje lokalu za ožalošćene, da sam se ujela za jezik....aj promeni avatar
precog Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 (edited) na tu divnu pojavu mi skrenuo drugar paznju, pre koji dan. zbilja predivno. Edited August 17, 2010 by Velecasni Precog
slepa živana Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 (edited) aj promeni avatar vrlo dovitljivo!religija mi nalaže neslaganje boja i za to ću se boriti do kraja.za sad mi u tom smislu padaju na pamet dva večita ženska trenda koja ne mogu da podnesem... jesenje žene i žene u crnom.kakvi su to kompleksi, kakav je to neukus i estetski kukavičluk... oslepela bi ih za boje doživotno pa da ih vidim kako će da se jesenišu i darkerišu:::tajm4hirous... što mi je to poznato :D obradili smo pojavu par strana unazad. oduševljenje je bilo prisutno Edited August 17, 2010 by slepa živana
Aće Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 pa sad su moderne te retro sepia fore, ali im niko nije rekao da svet sa crno belih fotki nije bio takav :D izvini, a kojoj religiji ti pripadas? mislim, ako pitanje nije indiskretno za javnos'
aram Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 (edited) čizma-papučetri meseca za prvi post, pa tako recito <_<daj bar sliku Edited August 17, 2010 by aram
slepa živana Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 izvini, a kojoj religiji ti pripadas? mislim, ako pitanje nije indiskretno za javnos'ne mogu o tome da govorim. brani mi vera
pt 2.0 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 (edited) jesenje ženekoje su ove, mozda spadam. po rodjenju sigurno edit: ubila znak pitanja Edited August 17, 2010 by PointTaken
Recommended Posts