mustang Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 trebaju mi patike, a nista mi se ne svidja.... a bas mi trebaju.
vin Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 seca se neko mozda one epizode south park-a kad je cartman izgubio sposobnost da se smeje posto je video ljude sa dupetom umesto licae, tako nestoja se secam. ben aflek je junak epizode,a roditelji mu dupeglavi, a njemu samo ona dupeglava brada.
bus Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bi li neko postavio to jednodelno odelo ovde u slici, e da bismo se i mi iz severnih zabiti informisali?
Aće Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ja se secam. ben aflek je junak epizode,a roditelji mu dupeglavi, a njemu samo ona dupeglava brada.How to Eat With Your Buttben im je sin :lol:
msmodesty Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bi li neko postavio to jednodelno odelo ovde u slici, e da bismo™ se i mi iz severnih zabiti informisali? mozda je nesto ovako ali i dalje ne znam sta se tu hejtuje kao sto mi nikad nece biti jasno zasto bi se bilo sta ikad hejtovalohiljade cvetova...basta
yolo Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 trebaju mi patike, a nista mi se ne svidja.... a bas mi trebaju.evo, nisu kodirane.
bus Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 (edited) mozda je nesto ovako ali i dalje ne znam sta se tu hejtuje kao sto mi nikad nece biti jasno zasto bi se bilo sta ikad hejtovalohiljade cvetova...bastaNe bih ni primetio da je iz jednog dela....Nego, nek cvetaju hiljade cvetova, ali nek gore hiljade crocsova :D Edited June 22, 2010 by bus
msmodesty Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ih, ja kupila takve pre 10 godina u Amsterdamu. a sad u singaporu dodala kolekciji obuce za karneval prave kurvinske platforme od belo-sivog plasticnog aligatora iz Kine i 15cm shtiklejos cu i da ih nosim cim kuchice vaspitam da me ne strovale dok se setamo
yolo Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 progonitelji kroksica, u nedelju sam kod brace cigAna na buvljosu nasao svoje omiljene mutant japanke sa zastitom za prste po ceni od 100 dinara, izasle iz iste fabrike gde se pravi krokodilova klompa. s obzirom da mi se jos ni prvi par nije raspao, verujem da sam sa nova dva miran sledecih 10 godina. dotle ce cenim izaci neka nova moda.
adam Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 mozda je nesto ovako ali i dalje ne znam sta se tu hejtuje kao sto mi nikad nece biti jasno zasto bi se bilo sta ikad hejtovalohiljade cvetova...bastama dobro basta, nego kako zene pisaju u tome, skinu se gole? i sta ako je to cudo s rukavima, vidjao i takve. nemam primedbe ako nije bas strasno sareno za oslepeti ali uvek se pitam kako to prolazi kad stignu filoloske potrebe...
yolo Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 dobro bre pisofili, suzdrzite se od glupijeh pitanja ako vec nemamo pdf sex.
msmodesty Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 (edited) ma dobro basta, nego kako zene pisaju u tome, skinu se gole? i sta ako je to cudo s rukavima, vidjao i takve. nemam primedbe ako nije bas strasno sareno za oslepeti ali uvek se pitam kako to prolazi kad stignu filoloske potrebe...ponosna sam vlasnica nekoliko komada kombinezona i to jos od prosle godine. prakticnost tog odevnog predmata je takva da mi takva pitanja nisu ni pala na pameti sta fali kad se piski go?kad se sagnes ne iskoce ti gace kao iz plitkih pantalona, jedan odevni predmet resava sve a jos je i toplo po krstima - dusu dalo za nas sa lumbagomodlicno za valjanje po podu i rad na terenu molim lepo moi: ili kad upece: nema na wc sholji ali mislim da dalje moze i da se zamisli.on topic: hate za hate Edited June 22, 2010 by msmodesty
Alphons Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 e, ove 2 slike su sasvim ok. ali verzije koje ja viđam po BGu su brutalnih boja i kroja.A za plišanatrenerka-kombinezon nema opravdanja. naročito za model bez rukava i bretela. (Bratela ? Bretala? Braaaaatoriiii..... )
adam Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ponosna sam vlasnica nekoliko komada kombinezona i to jos od prosle godine. prakticnost tog odevnog predmata je takva da mi takva pitanja nisu ni pala na pameti sta fali kad se piski go?kad se sagnes ne iskoce ti gace kao iz plitkih pantalona, jedan odevni predmet resava sve a jos je i toplo po krstima - dusu dalo za nas sa lumbagomodlicno za valjanje po podu i rad na terenu molim lepo moi: ili kad upece: nema na wc sholji ali mislim da dalje moze i da se zamisli.on topic: hate za hate znaci vama zenama to ne smeta? onda je kul. a kao sto rekoh, nemam zamerke onako naoko, sasvim lepo. al' ja bih ispizdeo kad bih morao toliko da se skidam svaki put kad mi se pisa. jos kad se narajcam piva...
Recommended Posts