Jump to content

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

Jednodelno čudo
Ne bih da te plasim al jednodelno odelo je vrlo trendi ove sezone, znaci pripremi se vidjaces ih jos.
  • Replies 2.5k
  • Views 310k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

meni je uvek bio san da imam onaj kaubojski donji ves sto je carape, duge gace i duga potkosulja u jednom. ima i odvor na dupetu za nuzdu.

Mislio sam da su one "plišane" ili kakve već trenerke koje devojke komotno nose kao civilnu odeću dno dna, ali sam danas demantovan - može gore.Koleginica se pojavila na faksu u - ne znam kako to da opišem - kombinezonu. Jednodelno čudo koje je donji deo trenerke i top (bez bretela) istovremeno. Full pliš, full grozna boja.Dno dnoa.
+ 1a uz to, hejt za, recimo, helanke. mislim, samo helanke, bez suknje/tunike preko. jedna se na ispitu pojavila u helankama, a i nije neki vrhunac zgodnoce. kako je to ruzno i aprijatno bilo. i jos joj se ocrtava ono kamilje kopito. eto, aspolutni hejt za kamilje kopito kod trenerki i helanki.
i jos joj se ocrtava ono kamilje kopito. eto, aspolutni hejt za kamilje kopito kod trenerki i helanki.
da. jezivo. nikad veci uzas nisam video od toga. cool.gif
meni je uvek bio san da imam onaj kaubojski donji ves sto je carape, duge gace i duga potkosulja u jednom. ima i odvor na dupetu za nuzdu.
napred nema otvor za malu nuzdu?

pravi kauboji pishaju niz nogavicu. zato imaju siroke farmerke

Pravi kauboji izlaze kroz to, i kenjaju i pišaju istovremeno, goli u sedlu.

pravi kauboji vrse samo veliku nuzdu.

naravno. malu vrsimo putem znoja. sto rece skarlet o hara, pravi muskarac mirise na znoj, konje i cigare.

zapravo konje, cigare i viski, al to je tu negdje

Edited by morgana

Zapravo konjski znoj, konjsko pivo i cigare, ako ćemo da budemo precizni.

joj, to je ona cercilova izjavaa ne, to je krv, suze i znoj

Edited by morgana

Ne bih da te plasim al jednodelno odelo je vrlo trendi ove sezone, znaci pripremi se vidjaces ih jos.
sad dođoh da bacim hejt i vidim ovaj post. Jednodelno odelo, lila boje. kakav užas.
+ 1a uz to, hejt za, recimo, helanke. mislim, samo helanke, bez suknje/tunike preko. jedna se na ispitu pojavila u helankama, a i nije neki vrhunac zgodnoce. kako je to ruzno i aprijatno bilo. i jos joj se ocrtava ono kamilje kopito. eto, aspolutni hejt za kamilje kopito kod trenerki i helanki.
The Manifesto @ tightsarenotpants.com

Edited by Alphons

zapravo konje, cigare i viski, al to je tu negdje
mislim da skarlet bolje zna <_<
sad dođoh da bacim hejt i vidim ovaj post. Jednodelno odelo, lila boje. kakav užas.
hehe...jedna se juce kod mene na poslu pojavila u zebra desenu, na bretele, bez ledja, s lastisem na struku i nogavicamakako bih opisala osecaj...seca se neko mozda one epizode south park-a kad je cartman izgubio sposobnost da se smeje posto je video ljude sa dupetom umesto licae, tako nesto