Jump to content

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

On 12. 12. 2024. at 15:26, Shan Jan said:

Pih, taman sam se ponadao da ce ostati verna minusima....

Bice, ne brini oko toga :)

• 2 weeks later...
  • Popular Post
  On 12. 12. 2024. at 11:19, Shan Jan said:

Ja samo da posaljem jedan love za ovu modu golih pupaka. Nek potraje koliko god moze :wub:

dobrodosli u moje praznike. ovako od pocetka decembra do nove godine. svake godine. milina!

image.jpeg.bc0b9bfce4a5fd5013a8856497b3a669.jpeg

inace - primetio sam to jos letos, muski svet ovde lakira nokte na angro. ne gej populacija, ne samo hipsteri nego se primilo masovno. kod mene na poslu ima jedno 3-4 primerka koji redovno menjaju lakove. jedino sto nisu bas fanovi crvenog laka. ima roze, ima crno al dominiraju neki tirkizni, zeleni, sivi... jebat ga, prvo mi bilo cudno, posle prestade da mi bude cudno i kako je pocelo, tacno vidim da ce mi se uskoro svidjati a posle je nebo granica. ja sam, sto bi ovde rekli, fashion victim. :isuse:

On 27. 12. 2024. at 11:51, adam said:

vidim da ce mi se uskoro svidjati

Podeli posle šta nosiš, da ti dam hintove :fantom:

Edited by Svemir Zeka

inace - primetio sam to jos letos, muski svet ovde lakira nokte na angro. ne gej populacija, ne samo hipsteri nego se primilo masovno. kod mene na poslu ima jedno 3-4 primerka koji redovno menjaju lakove. jedino sto nisu bas fanovi crvenog laka. ima roze, ima crno al dominiraju neki tirkizni, zeleni, sivi... jebat ga, prvo mi bilo cudno, posle prestade da mi bude cudno i kako je pocelo, tacno vidim da ce mi se uskoro svidjati a posle je nebo granica. ja sam, sto bi ovde rekli, fashion victim. :isuse:

imamo i mi marka ćadeža ovde

dobrodosli u moje praznike. ovako od pocetka decembra do nove godine. svake godine. milina!

image.jpeg.bc0b9bfce4a5fd5013a8856497b3a669.jpeg

A jali si mučeniku tako počeo i sa panetone lebom. Prvo njet, pa sad si postao vesnik praznične sezone sa svojom elegijom "Panetone i ja" XIX deo

On 27. 12. 2024. at 18:13, makondo said:

Prvo njet

Tako ću i ja sledeće zime, samo šarene pirinčane kuglice da postujem na nau iting

On 12. 12. 2024. at 9:39, Boksi said:

Ja ovo ne shvatam:

Reveal hidden contents

Pa to ne može niko da shvati, osim možda nekog psihijatra ili drugog profesionalca koji može da pomogne u ovom slučaju.

Eno ga opet. Spaliti sve rolke kad dođe 6. oktobar.

• 1 month later...

mene ove papuce izludjuju, a ne mogu da skrenem pogled. bas su upadljive, pogotovo sada, kada je zima. kapiram da je mozda leto/prolece to manje primetno, a sada kada upadne u oci bas zaboli. 

takodje, ne znam od kada se ponovo nose zvoncarice, ali i vidim da se iste bas nose medju "hip-hop" kulturom. pod navodnike sam stavio jer ovo sto je sada, barem u mainstream kulturi hip-hop, nema dodirnih tacaka samnom. 

sto se tice tih zvoncarica, kako hodaju oni u tome, osim sto se vuku po podu, kapiram i da su prilicno teske.. ne znam..

On 23. 2. 2025. at 19:33, hoffnung said:

mene ove papuce izludjuju, a ne mogu da skrenem pogled. bas su upadljive, pogotovo sada, kada je zima. kapiram da je mozda leto/prolece to manje primetno, a sada kada upadne u oci bas zaboli. 

takodje, ne znam od kada se ponovo nose zvoncarice, ali i vidim da se iste bas nose medju "hip-hop" kulturom. pod navodnike sam stavio jer ovo sto je sada, barem u mainstream kulturi hip-hop, nema dodirnih tacaka samnom. 

sto se tice tih zvoncarica, kako hodaju oni u tome, osim sto se vuku po podu, kapiram i da su prilicno teske.. ne znam..

Koje, one smeđe, ugg? 

@Svemir Zeka

sta su smedje ugg? pojasni? ne znam firme ako si mislila na to? mogu slikom da ti pokazem zvoncarice, ali papuce su one crocks ili obicne one papuce za plazu. 

edit: ne, nije ugg. sada sam izguglao.

Edited by hoffnung

Смеђе угг му дођу ово што зими фура свака четврта девојка у Бг-у (остатак носи Адидас Самба)

4AB78FE8-FF51-42FC-A5B1-F164D4F7C9DF.thumb.jpeg.74c96c19b3314e0b2146c0ec1e843273.jpeg

Приметио сам и ја појачан тренд звонцара иначе

• 4 weeks later...

Hate za ovu oversized odecu i obucu sto furaju sve cure danas :puke: 

I ja je hejtujem jer mi stoji kao piletu sise, a da sam mršava, rado bih nosila :mbm: 

Ali za to baš mora da se bude mršava (i po mogućnosti visoka) da bi stajalo. Imam ja par koleginica koje su upravo ovakve i onda kad ih vidim u tim širokim pantalonama, patim i ljubomorna sam :zalosna:

Pa da, sad sve ribe izgledaju ko brdjanin sa Cetinja, bas sexy :dry: