Sandradjer Posted December 12, 2024 Posted December 12, 2024 3 hours ago, Shan Jan said: Pih, taman sam se ponadao da ce ostati verna minusima.... Bice, ne brini oko toga 1
Popular Post adam Posted December 27, 2024 Popular Post Posted December 27, 2024 On 12. 12. 2024. at 11:19, Shan Jan said: Ja samo da posaljem jedan love za ovu modu golih pupaka. Nek potraje koliko god moze dobrodosli u moje praznike. ovako od pocetka decembra do nove godine. svake godine. milina! inace - primetio sam to jos letos, muski svet ovde lakira nokte na angro. ne gej populacija, ne samo hipsteri nego se primilo masovno. kod mene na poslu ima jedno 3-4 primerka koji redovno menjaju lakove. jedino sto nisu bas fanovi crvenog laka. ima roze, ima crno al dominiraju neki tirkizni, zeleni, sivi... jebat ga, prvo mi bilo cudno, posle prestade da mi bude cudno i kako je pocelo, tacno vidim da ce mi se uskoro svidjati a posle je nebo granica. ja sam, sto bi ovde rekli, fashion victim. 14
Svemir Zeka Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 (edited) 27 minutes ago, adam said: vidim da ce mi se uskoro svidjati Podeli posle šta nosiš, da ti dam hintove Edited December 27, 2024 by Svemir Zeka 1
Eleniko Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 36 minutes ago, adam said: inace - primetio sam to jos letos, muski svet ovde lakira nokte na angro. ne gej populacija, ne samo hipsteri nego se primilo masovno. kod mene na poslu ima jedno 3-4 primerka koji redovno menjaju lakove. jedino sto nisu bas fanovi crvenog laka. ima roze, ima crno al dominiraju neki tirkizni, zeleni, sivi... jebat ga, prvo mi bilo cudno, posle prestade da mi bude cudno i kako je pocelo, tacno vidim da ce mi se uskoro svidjati a posle je nebo granica. ja sam, sto bi ovde rekli, fashion victim. imamo i mi marka ćadeža ovde 2
makondo Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 6 hours ago, adam said: dobrodosli u moje praznike. ovako od pocetka decembra do nove godine. svake godine. milina! inace - primetio sam to jos letos, muski svet ovde lakira nokte na angro. ne gej populacija, ne samo hipsteri nego se primilo masovno. kod mene na poslu ima jedno 3-4 primerka koji redovno menjaju lakove. jedino sto nisu bas fanovi crvenog laka. ima roze, ima crno al dominiraju neki tirkizni, zeleni, sivi... jebat ga, prvo mi bilo cudno, posle prestade da mi bude cudno i kako je pocelo, tacno vidim da ce mi se uskoro svidjati a posle je nebo granica. ja sam, sto bi ovde rekli, fashion victim. A jali si mučeniku tako počeo i sa panetone lebom. Prvo njet, pa sad si postao vesnik praznične sezone sa svojom elegijom "Panetone i ja" XIX deo 1 7
Svemir Zeka Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 17 hours ago, makondo said: Prvo njet Tako ću i ja sledeće zime, samo šarene pirinčane kuglice da postujem na nau iting 1 1
Tresko Posted January 2 Posted January 2 On 12. 12. 2024. at 10:39, Boksi said: Ja ovo ne shvatam: Hide contents Pa to ne može niko da shvati, osim možda nekog psihijatra ili drugog profesionalca koji može da pomogne u ovom slučaju.
Recommended Posts