Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Shan Jan said:

Pih, taman sam se ponadao da ce ostati verna minusima....

Bice, ne brini oko toga :)

• -1 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
27 minutes ago, adam said:

vidim da ce mi se uskoro svidjati

Podeli posle šta nosiš, da ti dam hintove :fantom:

Edited by Svemir Zeka
  • +1 1
Posted
36 minutes ago, adam said:

inace - primetio sam to jos letos, muski svet ovde lakira nokte na angro. ne gej populacija, ne samo hipsteri nego se primilo masovno. kod mene na poslu ima jedno 3-4 primerka koji redovno menjaju lakove. jedino sto nisu bas fanovi crvenog laka. ima roze, ima crno al dominiraju neki tirkizni, zeleni, sivi... jebat ga, prvo mi bilo cudno, posle prestade da mi bude cudno i kako je pocelo, tacno vidim da ce mi se uskoro svidjati a posle je nebo granica. ja sam, sto bi ovde rekli, fashion victim. :isuse:

imamo i mi marka ćadeža ovde

• Haha 2
Posted
6 hours ago, adam said:

dobrodosli u moje praznike. ovako od pocetka decembra do nove godine. svake godine. milina!

image.jpeg.bc0b9bfce4a5fd5013a8856497b3a669.jpeg

inace - primetio sam to jos letos, muski svet ovde lakira nokte na angro. ne gej populacija, ne samo hipsteri nego se primilo masovno. kod mene na poslu ima jedno 3-4 primerka koji redovno menjaju lakove. jedino sto nisu bas fanovi crvenog laka. ima roze, ima crno al dominiraju neki tirkizni, zeleni, sivi... jebat ga, prvo mi bilo cudno, posle prestade da mi bude cudno i kako je pocelo, tacno vidim da ce mi se uskoro svidjati a posle je nebo granica. ja sam, sto bi ovde rekli, fashion victim. :isuse:

A jali si mučeniku tako počeo i sa panetone lebom. Prvo njet, pa sad si postao vesnik praznične sezone sa svojom elegijom "Panetone i ja" XIX deo

• +1 1
  • Haha 7
Posted
17 hours ago, makondo said:

Prvo njet

Tako ću i ja sledeće zime, samo šarene pirinčane kuglice da postujem na nau iting

• Haha 1
  • Tužno 1
Posted
On 12. 12. 2024. at 10:39, Boksi said:

Ja ovo ne shvatam:

Hide contents

IMG_5693.thumb.jpeg.3243bb09912dddfed222364597ead1da.jpeg

Pa to ne može niko da shvati, osim možda nekog psihijatra ili drugog profesionalca koji može da pomogne u ovom slučaju.

Posted

Eno ga opet. Spaliti sve rolke kad dođe 6. oktobar.

• +1 1
  • Haha 3