Serena Posted December 12 Posted December 12 2 hours ago, ivy said: necu reci nista novo ali i dalje mi se povraca od tinejdzerskih golih skocnih zglobova... kako su glupavi i kad bi znali koliko je vise kul sarena ili neocekivana carapa... a leti su nosili carape na papauce.. Ja kad ih vidim sa ljubicastim skocnim zglobovima prvo pomoslim jbt ko ce nam penzije zaradjivati, ovo sve ima da bude reumaticno 1 3
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 Uprava Vodovoda je otvorena dannooćno za primanje žalbi 1
Boksi Posted December 12 Posted December 12 2 minutes ago, Filozof manijak said: Uprava Vodovoda je otvorena dannooćno za primanje žalbi Hahahahaahahahahaaaaa umirem
Boksi Posted December 12 Posted December 12 14 minutes ago, Filozof manijak said: Pa šta, bitno je da je lepo i seksi kome treba To što ja ne shvatam neće sigurno uticati na nekoga kome po mom mišljenju ne stoje da prestane da ih nosi. A ne znam šta da se desi da to meni odjednom bude lepo. Pričamo se, što bi moja baba rekla
Sandradjer Posted December 12 Posted December 12 45 minutes ago, Shan Jan said: Sto voli ovaj @Sandradjer da lupa minuse a posle se zali kad je stigne karma. Pupkomrsci jedni Pa jel vidis za koji stil se zalazes. Na sta bi ovo licilo 1 2
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 Ja bih kod ove profesorice imo sve petice, i nijedan izostanak 1
Filozof manijak Posted December 12 Posted December 12 20 minutes ago, Boksi said: To što ja ne shvatam neće sigurno uticati na nekoga kome po mom mišljenju ne stoje da prestane da ih nosi. A ne znam šta da se desi da to meni odjednom bude lepo. Pričamo se, što bi moja baba rekla Odavno sam naučio da ne reagujem na logiku i estetiku modnih trendova i tuđih stilova oblačenja. Ponekad se nasmešim kad vidim neku izuzetno šašavu kombinaciju, i svakako mi to ulepša dan. To što nekome nešto ne stoji, po mom mišljenju, može značiti i da je moje mišljenje promašeno, i zasnovano na nedovoljnoj količini informacija. Nit sam modni dizajner, nit stilista. Možda ja nemam pojma sa odevanjem, možda je moj stil nekome za podsmeh, ko bi ga znao... Nek cveta hiljadu cvetova, članaka i golih pupaka, a Pirosi, nek se nosi. 2
Svemir Zeka Posted December 12 Posted December 12 1 hour ago, Serena said: Ja kad ih vidim sa ljubicastim skocnim zglobovima prvo pomoslim jbt ko ce nam penzije zaradjivati, ovo sve ima da bude reumaticno Nema ništa odvratnije nego kad ti vire čarape iz pantalona. Ili go članak, ili čizme. 1 1
slepa živana Posted December 12 Posted December 12 4 hours ago, Boksi said: Ja ovo ne shvatam: Hide contents deluje kao muškarac koji bi želeo da bude debela žena. 1
Shan Jan Posted December 12 Posted December 12 Od trendova mi jedino smeta sto zimi svi nose ove sive depresivne kombinacije. Dajte malo jarkih boja! 2 1
johan nagel Posted December 12 Posted December 12 Пфф у мом орману 80% црних ствари (остало су беле и можда сиве ) Такође +1000 за Бокси Spoiler Уско али нормално без коментара 1 1
Shan Jan Posted December 12 Posted December 12 Pih, taman sam se ponadao da ce ostati verna minusima....
Recommended Posts