MarlaSinger Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 kako onda podnosiš muškarce?hint. noge ne svrbe zimi u grilonkama ako se redovno mažu mlekom.@leia - ako je urednost i higijena uklanjanje dlaka, jesu li nam mili muškarci svi redom... štrokavi?@svi - ne mogu da verujem da branim dlake Ne volim dlake osim one na kosi kad su zene u pitanju. Muskarci su ok dok su pristojno dlakavi
pt 2.0 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Ne volim dlake osim one na kosi kad su zene u pitanju. Muskarci su ok dok su pristojno dlakavi mudro zboriš, posebno ovaj deo za muškarce.samo kažem da to nije do nehigijene, jer onda su muškarci svi nehigijeničari, sem možda metro-tipova.@halloween - i šta kažeš. zavrištala od jedne dlake, pa još ženske??? stavi me na ignore, molim te. neopisivo prenemaganje u kombinaciji sa licemerjem, bolje da se ignorišemo
halloween Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 (edited) mudro zboriš, posebno ovaj deo za muškarce.samo kažem da to nije do nehigijene, jer onda su muškarci svi nehigijeničari, sem možda metro-tipova.@halloween - i šta kažeš. zavrištala od jedne dlake, pa još ženske??? stavi me na ignore, molim te. neopisivo prenemaganje u kombinaciji sa licemerjem, bolje da se ignorišemo Aman, šalila sam se. Nateraćeš me da ubuduće svaki put stavim smajli. Edited August 6, 2011 by halloween
pt 2.0 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 sta znaci pristojno dlakav?da nije previše dlakav.
Matilda Ivancic Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) ... Edited August 7, 2011 by Matilda Ivancic
MarlaSinger Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Onako ko moj muz 4 -5 dlacica na grudima Jednom sam uzela pincetu da mu iscupam te dlacice povukla jednu i ijaoooo kakav je to krik bio . Posle sam ljubila da prodje ;)
Pikoleta Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 nema tu sta svidjalo ili ne, stvar je jasna i bogomdana znatno glatke zene privlace izuzetno dlakavi muskarci i vice versa.
Leia Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 @leia - ako je urednost i higijena uklanjanje dlaka, jesu li nam mili muškarci svi redom... štrokavi? nisu, jer za njih vaze drugacije drustvene konvencije i takoreci nizi standardi. pa se tako od zene ocekuje da mirise, a od muskarca samo da ne smrdi (inace mu kazu da je metrogejualac) @svi - ne mogu da verujem da branim dlake[/size]stvar principa! :D
sailorman Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Ne volim dlake osim one na kosi kad su zene u pitanju. Pravda za obrve!
*edited by mod Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 nema tu sta svidjalo ili ne, stvar je jasna i bogomdana znatno glatke zene privlace izuzetno dlakavi muskarci i vice versa.Ako je tako onda sam ja smrt za celave ribe.
adam Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 (edited) kako onda podnosiš muškarce?hint. noge ne svrbe zimi u grilonkama ako se redovno mažu mlekom.@leia - ako je urednost i higijena uklanjanje dlaka, jesu li nam mili muškarci svi redom... štrokavi?@svi - ne mogu da verujem da branim dlake pravila o muskoj i zenskoj higijeni se razlikuju. nisam ih izmislio al s njima zivim, usvojio sam ih i ne mogu protiv toga. muske dlake su mi prihvatljive, zenske nisu. da parafraziram pikoletu - gornja glava se ovde ne pita mnogo... disklejmer - skandinavske ribe su uglavnom dlakave al to mi ne smeta jer su generalno plave i dlake su jedva vidljive a na dodir ne bodu vec su mekane.edit - nepismen Edited August 7, 2011 by adam
dig_chohano Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 disklejmer - skandinavske ribe su uglavnom dlakave al to mi ne smeta jer su generalno plave i dlake su jedva vidljive a na dodir ne bodu vec su mekane.Heh, ovako i prase možeš da opišeš.
slepa živana Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Aman, šalila sam se. Nateraćeš me da ubuduće svaki put stavim smajli.:lolol:i ja mislila ti poludelameni je sve jasno, ali s godinama sve teže podnosim 'poglede', da ne kažem bečenje. ako se uskoro uvede nošenje šerpe na glavi za žene kao standard, nosiću je pokorno samo da mi mi se niko ne beči.
adam Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Heh, ovako i prase možeš da opišeš.tako mi i treba kad pisem gladan.
Recommended Posts