adam Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 način upotrebe grilonki ovde u minhenu. nose se sa letnjom obućom (i ostatkom odeće) i, uopšte, u svim prilikama. ogadiše mi jedan od milijih odevnih predmetasta su grilonke?
darling Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 sta su grilonke?carape gustog tkanja za nas sto nosimo prosirene vene
adam Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 carape gustog tkanja za nas sto nosimo prosirene vene fala. sad mi je vec jasno o cemu point prica, to kad obuku zimske carape i sandale. prilicno gadno. ili one cipele sa otvorenim prstima pa viri crni vrh od carape - uzas!
Leia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 sta su grilonke?one deblje neprovidne najlonke (carape hulahopke), taman da ne bude hladno a da noge ne izgledaju kabasto kao u vunenim pandanimau nemackoj se kao deo narodne nosnje tradicionalno nose uz otvorenu obucu
pt 2.0 Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 (edited) sta su grilonke?жenske hulahopke koje su punije i neprovidne. edit. ahahahhaha... dok sam ja odgovorila, pa spremila pire, pa poslala poruku... Edited August 6, 2011 by PointTaken
dig_chohano Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Kad god sam video neku ženu koja nosi grilonke a napolju je preko +5, prvo što bi mi prošlo kroz glavu je da nije obrijala noge.
Leia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Kad god sam video neku ženu koja nosi grilonke a napolju je preko +5, prvo što bi mi prošlo kroz glavu je da nije obrijala noge.sad nesto razmisljam, meni su one tanke providne najlonke prva asocijacija na kasirke i tetkice u skoli, nesto kao ladna trajnarelikt komunistickog doba takoreci
adam Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 fala zene, sad mi je definitivno sve jasno. a najbolje je kad se vide duge dlake kroz prozirne carape. to, doduse, nisam vec dugo video al u detinjstvu sam znao dosta mama koje su bile sklone ovoj modi.
sailorman Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 Hejt za sve grilonke i druge zenske carape koje se presijavaju.
belch Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 ja ne bih prezimila zimu bez njih, ja sam zimogrožljiva :(a i umeju seksi da izgledaju, nije da nije
cmrlj Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 pa kako nosis suknju zimi?obucem hulahopke pa me sve svrbi :D
Leia Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 al u detinjstvu sam znao dosta mama koje su bile sklone ovoj modi.scarred for life
adam Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 scarred for life khm... bilo je par kuca gde sam odlucno odbijao hranu i pice.
Recommended Posts