Lynn Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 (edited) meni je ta boja prelepa, sto za cipele, sto za odecu...i hocu da se ubijem sto nisam kupila vise materijala u toj boji kad sam imala prilike :\Takodjer volim nude :)Imam jedne vrlo bučne kožne nude flats sa nekom ludom šnalom i jedan cute lepršavi topić. I u radnjama se večito lepim za te nijanse, isto kao i za crnu ^_^ A gđa Carrie je lansirala boju sa onom svojom nude tj. naked dress iz prvih epizoda SATC.A tek ovaj outfittić:I naravno Penelopica: Edited July 30, 2011 by Lynn
halloween Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Takodjer volim nude :)Imam jedne vrlo bučnoe kožne nude flats sa nekom ludom šnalom i jedan cute lepršavi topić. I u radnjama se večito lepim za te nijanse, isto kao i za crnu ^_^ A gđa Carrie je lansirala boju sa onom svojom nude tj. naked dress iz prvih epizoda SATC.Pre doosta vremena sam imala nude haljinu. Jeste bila lepa, ali sam ubeđena da sam zbog nje doživela 1 neprijatos' na ulici. Neki idiot se zaleteo i u trku iz sve snage me uhvatio za dupe, držao tako 5 sekundi tj. večnost i pobegao u neki haustor. Od tada pa naovamo samo crno, belo i sivo.
cmrlj Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 A gđa Carrie je lansirala boju sa onom svojom nude tj. naked dress iz prvih epizoda SATC.a i ta keri mi je
Lynn Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Pre doosta vremena sam imala nude haljinu. Jeste bila lepa, ali sam ubeđena da sam zbog nje doživela 1 neprijatos' na ulici. Neki idiot se zaleteo i u trku iz sve snage me uhvatio za dupe, držao tako 5 sekundi tj. večnost i pobegao u neki haustor. Od tada pa naovamo samo crno, belo i sivo.Jedno je neprijatnost, a drugo je trauma da je više nikad ne obučeš :o 5 sekundi? Pa šta si ti za to vreme radila? Ukočila se od šoka?
sailorman Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Hmmm, OK mi je nude ako vuce na rozikasto, kao na primer salonke koje je Mejdejka okacila ili Penelopina haljina na prvoj slici. Boja cipela britanskih plemkinja mi je grozna. Tim pre sto je u njihovnim odevnim kombinacijama kao pala s Marsa. U kombinaciji sa crnom bi mozda mogla da prodje..
cmrlj Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 nude nije isto sto i puder (koju isto ne podnosim :D)
halloween Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Jedno je neprijatnost, a drugo je trauma da je više nikad ne obučeš :o 5 sekundi? Pa šta si ti za to vreme radila? Ukočila se od šoka?Malo sam iskarikirala posledice, al' jesam bila zatečena, ne baš u šoku.
Lynn Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 E zabole me još i za modnu lingvistiku :P@cmrlj: De gustibus...
Lynn Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 ma ja i ne raspravljam o ukusima, no o neukusima :DAko je boja 'nude' boja kokošijih nogu, što bi to odmah bilo fuj? Ne voliš piletinu? :DUkusi - neukusiPotejto - potato:)
darling Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 (edited) Pre doosta vremena sam imala nude haljinu. Jeste bila lepa, ali sam ubeđena da sam zbog nje doživela neki se zaleteo i u trku iz sve snage me uhvatio za dupe, držao tako 5 sekundi tj. večnost i de kazes da si kupila tu aljinu? Edited July 30, 2011 by darling
halloween Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 U segsi šopu. Šalim se, u radnji na Bulevaru. Ništa ekskluzivno, osim što je za figuru devojke od 25 godina.
Recommended Posts