ToniAdams Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 baletanke i japanke sasvim estetski ispunjavaju moje zahteve -_-zna asik -_-
Patty Lee Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Za mene je jedini neprevaziđen trend prirodnost i negovanost.Amin za ovu recenicu. :) Ovo za baletanke ne prihvatam do daljnjeg. :)
*edited by mod Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 baletanke i japanke sasvim estetski ispunjavaju moje zahteve -_-Kaze se balerine i Japanke. Jos ako bi bile i jedno i drugo...
расејан Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 baletanke i japanke sasvim estetski ispunjavaju moje zahteve -_-Не бих прескочио Тајланђанке и друге из тих крајева.
cmrlj Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 sta je to sa sveckim zenama i onim ogavnim drap (odnosno nude) cipelama na stikletine, sve ih nose, koji im je?!
sailorman Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 sta je to sa sveckim zenama i onim ogavnim drap (odnosno nude) cipelama na stikletine, sve ih nose, koji im je?! Meni nije jasno zasto ta boja ('nude' se zove, kazes?) uopste postoji.
rajka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Meni nije jasno zasto ta boja ('nude' se zove, kazes?) uopste postoji.dobra je za grudnjak ako imas providnu kosulju, da se ne vidi ispod kosulje.
MayDay Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 kakve su to cipele, daj neku slikuevo ti kraljice tih cipela. louboutin pigalle.
cmrlj Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 kakve su to cipele, daj neku slikuevo ti pa skroluj, sve ih zene nosehttp://www.dailymail.co.uk/femail/article-2020476/Zara-Phillips-wedding-Mike-Tindall-Zara-makes-way-inside.html
rajka Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 evo ti pa skroluj, sve ih zene nosehttp://www.dailymail.co.uk/femail/article-2020476/Zara-Phillips-wedding-Mike-Tindall-Zara-makes-way-inside.htmlstvarno, bas sve :D
Killiana Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 meni je ta boja prelepa, sto za cipele, sto za odecu...i hocu da se ubijem sto nisam kupila vise materijala u toj boji kad sam imala prilike :\
Isis Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 jbt, od prve do poslednje sto mrzim kad zena obuje cipele u broju koji joj ne odgovara, pa pozadi moze prst jos da se ubaci, a sa unutrasnje strane po sredini zjapi rupa. to recimo kod ove u plavoj haljini, sto joj decko valjda neki ragbi igrac. pa prave cipele u raznim brojevima, nadji neke u svom broju!
cmrlj Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 meni je ta boja prelepa, sto za cipele, sto za odecu...i hocu da se ubijem sto nisam kupila vise materijala u toj boji kad sam imala prilike :\nemoj da brines, kupi crnu, tu ne mos da omasis :D
Recommended Posts