Jump to content
IGNORED

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

yolo

Recommended Posts

Posted

Ja sad zamišljam u šta se sve obukla za ova dva dana.

Posted
da tebe neka zena slusa isla bi u birkenstok/grubinkama i to sa sve nekim pamucnim hulahopkama u raznobojnim straftama ko neka prava neprimetna devojcica iz susjedstva. fjuuu..
care, pitaj nekog starijeg da ti objasni staaaaru narodnu odelo ne cini coveka.
mnogo volim sve na raznobojne štrafte, pa i pamučne hulahopke. naravno, ne uz grubinke, iako imam jedne japanke-grubinke (rozle naughty.gif).pravda za neprimetne devojčice iz susedstva!
:wub:
Posted
care, pitaj nekog starijeg da ti objasni staaaaru narodnu odelo ne cini coveka.
:blink: koji moi post je to implicirao?
Posted

koji tvoi post je sta implicirao?

Posted
koji tvoi post je sta implicirao?
pa da odelo cini coveka, pa me ti onda upucujes da pitam starije sta misle o tome.
Posted

a! pa ti mene zajebavas!to taaakooo nije tacno sto tvrdis da mi tupavo i da razjasnjavam.

Posted

ma da. kceri, da ti stariji covek kaze, neprimetne devojcice ostace neprimetne i kad se obuku ko stoje, ako zasluzuju da budu neprimecene.moje oko sokolovo ce ih primetiti u svakom slucaju, ako zasluzuju. <_<

Posted
ma da. kceri, da ti stariji covek kaze, neprimetne devojcice ostace neprimetne i kad se obuku ko stoje, ako zasluzuju da budu neprimecene.moje oko sokolovo ce ih primetiti u svakom slucaju, ako zasluzuju. <_<
pa ne moras to da mi pricas kad ja nisam davala nikakvu karakternu ocenu za grubin girls. to 'neprimetna devojka iz susedstva' je samo ustaljeni izraz za odredjeni stil i odavno je raskinut link izmedju neprimecujuce licnosti i nosnje u tom znacenju, ako je link ikad i postojao. nista vise od toga..tuci cu te, adamse.
Posted

a jel postoji grubin bojs katEgorija?posto samo grubin furam pokuci, a mozda cu i sandale da pazarim za vani.

Posted

šta sad sve ovo znači? da ni grubin ne valjaju?

Posted

pusti, ko slusa forumske strucnjake, mora svakog meseca po bubreg da proda kako bi se pristojno obuko...

Posted

imam levi bubreg sa dva sistema 138mm, zainteresovani na pm...

Posted

menjam zivanin desni bubreg za neke fensi papuce, zainteresovani na pm, pederi stop...

Posted

desni bubreg promera 100mm, debljina parenhima 19mm, bez staze sa mikrolitijazom. šaljem dopunu. bez cimanja.