Jump to content

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

o jebote alsmo osetljivi.pa otidi onda kod zara, oni primaju u omladinu do 33ce.

• Replies 2.5k
  • Views 316k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

On 26. 3. 2011. at 12:32, kingmaker said:
ako se adekvatno obuces i brendiras, ne moras iz prikrajka. mozemo zajedno da odemo kod stiliste da se spremimo.
ma 'de smem ...gde je ono krme-smajli?
  On 2. 3. 2011. at 15:13, Killiana said:
cubaka cizme.nista gore nego kad se nose po snegu ili kisi... pa se taj donji deo sav ulepi i sljapka. gadan prizor.
Zar te nisu za po kuci???
  On 26. 3. 2011. at 12:38, CowBoy said:
Zar te nisu za po kuci???
jesu, za po iglou. ko nema centralno grejanje.
  On 26. 3. 2011. at 12:36, ToniAdams said:
o jebote alsmo osetljivi.pa otidi onda kod zara, oni primaju u omladinu do 33ce.
hehe. mogu i kod krkobabica.
  On 26. 3. 2011. at 12:37, gagorder said:
ma 'de smem ...gde je ono krme-smajli?
:piggy:
  On 26. 3. 2011. at 12:39, gagorder said:
jesu, za po iglou. ko nema centralno grejanje.
Ma vidjao ja po postenim kucama nesto slicno. Mozda nisu toliko okovane krzno ali ... cini mi se da se kucne prodaju u accesssoarr ducanu

Edited by CowBoy

On 26. 3. 2011. at 12:15, gagorder said:
e ako se ne dovucem u grmlje na taj prvomajski uranak...
:lolol:ja sam na prošli otišla u kroksima i od tad niko više ne čita šta pišem na forumu i nisam više dobila nijednu privatnu poruku.
  On 26. 3. 2011. at 12:15, gagorder said:
e ako se ne dovucem u grmlje na taj prvomajski uranak, da iz prikrajka shacnem sve te sa modnih pista utekle rafinirane dushe sa dobro osmisljenim garderobama i estetskim sudom o jebeno svemu. sve sam arbiter elegancije, petronije do petronija. do mojega.
l_bc757aefca9e4abdbcba48593aa56191.png

hahahh, najaca mi gagorderka sto slusa sta ovi pricaju. pa da se neko povodi forumaskim ukusima i preporukama ne bi iz kuce izasao i aktivno bi mrzeo sve osim falafela, piva straropramen i pokojih ska bendova (tu imamo neki konsenzus).naravno da stikle mogu da idu prelepo uz uske farmerke, kao sto ima i lepih baletanki. ja nemam sta da trazim u kroksicama i agzicama, ali ko voli nek izvoli..

kakav crni konsenzus? ovde ska slušaju samo fank sol sista, ENPE i miloglub

On 26. 3. 2011. at 14:06, MayDay said:
piva straropramen i pokojih ska bendova
Ovo neko voli na forumu?
  On 26. 3. 2011. at 13:56, dig_chohano said:
l_bc757aefca9e4abdbcba48593aa56191.png
toni je sigurno ovaj najlevlje u odelu, deluje najozbiljnije i najestetskije.ovaj u prsluku je sigurno bghost, urodjena bonvivanska elegancija.
  On 26. 3. 2011. at 14:31, henrik larsson said:
Ovo neko voli na forumu?
ne, ne, forumasi nista ne vole. nema voljenja, najbolje sto moze je da se nesto ne mrzi. ako jako mrzis staropramen i speslse npr, onda cu i to da precrtam, da sacekam da se javi neko ko falafel smatra pretencioznim splacinama fertilnog polumeseca i da zavrsimo pricu. :D

hesuse, mejdej prica o speslsimaocemo novi zemljotres, odma i sad!

On 26. 3. 2011. at 14:45, ToniAdams said:
hesuse, mejdej prica o speslsimaocemo novi zemljotres, odma i sad!
šta, ti kao ne voliš onu njihovu "uan step bijons"? <_<