Jump to content

Hate lista itema, pojava, trendova i proizvoda

Featured Replies

Posted

u slobodnom redosledu, za pocetak:1. helanke2. dzoging3. puma patike4. oni kroasani iz kesice... to be continued.

šinteri

gazza said:
1. helanke
Helanke same mi nisu problem. Veći su mi problem neke devojke koje žive u zabludi da dobro uzgledaju u helankama.

top 101. french manicured (pedicured?!) long toe nails2. stilettos3. tanga4. versace und d&g - sve5. mullet6. neon colours svega veceg od 4cm 7. kad smo vec kog toga, moda 80tih - sve8. enterijeri u braon tonovima (ako nisu made bysome cool scandinavian) boooring!9. velike plasticne torbe10. shminka u duginim bojama

Tangepa deset praznih mesta pa: sedefasti lak za noktenadogradjena kosasve ljubicastosve zutovirsla carape (tj. one boje koze s visokim procentom likre)sve sa (pre)spustenim strukomsve sa (pre)visokim strukombaletanke (xixi ovo zato sto mi grozno stoje)kratke cizme (iz istog razloga)crveni karmin (-//-)sjaj za usta (zato sto se lepi za kosu, tj. obrnuto)mala biserna ogrlicalepo vaspitani kardigancicisvetloplavi dzinsstikle srednje visinesvi coffee lanci mobilni telefonFK /KK/Svaki K Partizannaj nicim izazvaniji automobil na svetu - Smart...na prvu loptu, ima toga josh

Oboze :lol: , nemoj nikad, ali nikad da dodjes u Belgijuili barem dok se trenutno stanje svesti velikog dela populacije zenskog pola ne promeni iz korena :rolleyes:

apotekarica said:
svetloplavi dzins
Da, da :D
  Leia said:
3. tanga
  apotekarica said:
Tangepa deset praznih mesta pa:
ko bi rekao da tako mali komad tkanine more navuć toliku antipatiju? :D

Zanimljivo je da samo žene navode tange :)

Nek proba neko mushko da ih nosi B)

Edited by apotekarica

henrik larsson said:
Zanimljivo je da samo žene navode tange :)
pa logično, navodio bi i ti da moraš da trpiš ceo dan nešto u bulji :lol:

My bad, nisam znao da je ovo tema i o fizički lošim stvarima :blush:

Nicol said:
ko bi rekao da tako mali komad tkanine more navuć toliku antipatiju? :D
ponovila bih slicnu opservaciju kao za helanke -tange dobro stoje eventualno gospojicama iz victoria's secret kataloga,ali one izgledaju super makar stavile i kesu na glavu (verujem da vecinane bi ni primetila :D )dok nam ostatak tanga nosece populacije uglavnom uteruje uzasi saliva stravu svojom pojavom.edit: a da, Neudobnost doticne strahote da i ne spominjem.

Edited by Leia

Još jedan glas protiv tangi. Sprava za mučenje... :ph34r: Uvek se setim onih šezdesetosmašica što su spaljivale brushaltere. Koje naivke. Da su znale da je budućnost = tange, garant bi izvršile kolektivno samoubistvo.

Veliki hejt za novi 'loto-dizel-sad sam sa fudbala' fazon. Trenerka koja se nosi na 3/4, nogavice su pri dnu stegnute, najčešće bele čarape i plitke patike za fudbal sa tankim, ravnim đonom. Ma znate na šta mislim. Kako to šabanski izgleda, ja reči nemam.