Jump to content
IGNORED

Kazi mi koji bi lik bio

3opge

Recommended Posts

Posted (edited)

igra je jasna:svako odabere jedan roman i kaze koji bi lik iz tog romana voleo da bude.sledeci ucesnik takodje odgovori i postavlja novu knjigu i svoj odgovor.mozete i da napisete zasto.pocinjem:Majstor i Margarita Wolandpravio je opasne zureze

Edited by BGhost
sklonjen caps lock iz naslova
Posted

A igre i qurca..Ajd, za uloženi trud:The TruthGaspodezato što je cuko koji priča

Posted

katkad:under the volcano / malcolm lowrygeoffrey firminzbog sklonosti k zestokim alkoholnimpicima u tropskoj klimi.a uopste,no se puede vivir sin amar.

Posted

trenutno sam marlow iz konradovog srca tame, posto radim u vukojebini.voleo bi da sam tarzan, zbog razumevanja majmuna.

Posted (edited)
Glavni junak Tropic of Cancer
A pretpostavljamo i zasto. wink.gif Edited by FranziskaKafka
Posted

Franc (tako li se zvase onaj koji nije Tomaz?) iz Nepodnosljive...Nekako se saosecam sa covekom.

Posted

...murakami u igraj igraj igraj...ima pare, ne radi nista, druzi se sa omladinom i starim ortacima koje opsluzuju the best chicks that money can by...a i ako mora da radi, posao mu se sastoji od posecivanja najrazlicitijih mesta i pisanje postova na now pijing i now eating....

Posted

bila bih jumijosi* jer ima lepo uho (mada mi se vise svidja juki, ali ona je pljunuta aenima)**džulijan barns/trojedzilijen dvojica su potaman*citala ruski prevod-ne znam kako je kod nas prevedeno njeno ime**ja ovako shvatila pravila igre

Posted

Vec iz nika se da naslutiti.Atikus Finc iz "Ubiti pticu rugalicu"...... zbog toga sto je znao kako da stane na crtu a da od sebe ne pravi cirkus.

Posted

preterao sinoc sa votkom, pa "nas" danas sve mrzis?

Posted

Lako je vama muskima... Aj' cik nadji ijedan kul zenski lik u citavoj svetskoj knjizevnosti, koji ziv doceka kraj romana! :blink: Nastasja Filipovna? Ana Karenjina? Margarita? Anika? Ciganka Rada? Ofelija? Ma, kad bolje razmislim... Titanija iz "Sna Letnje Noci". :) Zasto? Pa, kako zasto? Em kraljica, em vila, em prezive, em se zaljubi u magarca... em joj ostade Oberon, tako harizmatican jedan vilenjak...

Posted
Lako je vama muskima... Aj' cik nadji ijedan kul zenski lik u citavoj svetskoj knjizevnosti, koji ziv doceka kraj romana! :blink: Nastasja Filipovna? Ana Karenjina? Margarita? Anika? Ciganka Rada? Ofelija?
Galadrijela
Posted
voleo bi da sam tarzan, zbog razumevanja majmuna.
dobar.svejkzato sto ima zdravu zajebantsku istorijsku distancu prema zivotu & ostalim neizbeznim stvarimai zato sto je dobar, vojnik mada, za potpuniju dozivljaj, svejk bi morao da ima i neke izabel arcerovske momente, logicno -_-
Posted
Galadrijela
Vile(njakinje), etericna bica i polubozanstva su van konkurencije (inace bi i one bile smaknute od strane ubilacki nastrojenih pisaca! :blink: ). Mada, tu i tamo se zalomi i po neki baksuz... Kao sirota Brunhilda...