Teixeira Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ispadose i Duke i Michigan :onisam gledao michigan, gledao sam celo drugo poluvreme ove sramote dukea. blamaza za anale.
Alphons Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 nisam gledao michigan, gledao sam celo drugo poluvreme ove sramote dukea. blamaza za anale.propustio sam to, sad mi je tako žao.To bih sa slašću gledao, mislim da ne postoji tim koji toliko ne volim kao Duke.
Teixeira Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ja voleo onu ekipu iz proshle godine, pre svega zbog singlera i dawkinsa. a i gledao sam ih sigurno jedno 15-20 puta te proshle sezone... prema ovoj iz ove sezone nemam neki osecaj ni ljubavi ni mrznje, ali me bilo sramota dok sam gledao sinoc :lol:ajde vishe nek dodje tih 17.15 :D
Teixeira Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 ima li prenosa na jedinici?ima malo sutra, pun je program nekih glupih sportova :D ima po dve vecheras i sutra u onim terminima od ponoci, ali nisam siguran shta su stavili na 1, a shta na 2.
Teixeira Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 mislim da pishem ovo po pet put ove sezone, ali waiters
Teixeira Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 inache, drugov tiket od juche... mislim da je dovoljno reci da mu coach pacov nije omiljeni trener danas.
stoutspectacledbold-head Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Dzaba tiketa.Inace, meni je trener Pacov pljunuti Harvi Milk(u interpretaciji Sona Pejna). Propustih Sirakjuz( i nije mi zao).Vidim, dobili rutinski.Sace Morison.Adam.
Teixeira Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Propustih Sirakjuz( i nije mi zao).Vidim, dobili rutinski.pa onako, s obzirom da ovima nije igrao samuels, josh su se dobro i drzali, ali se jordanov zet pojavio u drugom poluvremenu i ubacio tri trojke i reshio. mogao bi i joseph da se pojavi u napadu na nekoj tekmi.
stoutspectacledbold-head Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 (edited) Lagan ritam.Ocekivao sam dinamiku.Kraft dobar u oba pravca.Salindzer osam poena, sve van reketa.Ima dva penala, te je vrlo aktivan sa klupe( u smislu bodrenja kolektiva).Po jedan ozbiljan promasaj za tri Bjuforda i Pangosa.Nervira me Bjuford( nevezano za veceras samo).Sve se nesto valjam da on moze (mnogo) vise( da sipa rutinski i u kontinuitetu), a da je lijen ili sta vec.Izlazna je godina, dakle, da dominira.Cini mi se, u jednom trenutku, 17-2 iz reketa Gonzaga( i opet gube). Edited March 17, 2012 by stoutspectacledbold-head
Кристофер Лумумбо Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 niko ne prijavljuje da stoktonov mali igra za gonzagu :o
Recommended Posts