Timmi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 prosle godine je cini mi se bilo besplatno. pasmater.
J.R. Cash Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 prosle godine je cini mi se bilo besplatno. pasmater.Uvek je bilo za dz. Mada, nije skupo, oko 4 dolara, koga ne mrzi da se cima.
Кристофер Лумумбо Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Uvek je bilo za dz. Mada, nije skupo, oko 4 dolara, koga ne mrzi da se cima.dzabe, ja sam hteo da uplatim ali ne moze iz srbije.
stoutspectacledbold-head Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 dzabe, ja sam hteo da uplatim ali ne moze iz srbije.Tacno, zaboravih reci.Moras odabrati tamosnjeg provajdera.Jos su na Kanzas Stejtu. :isuse:Ne secam se da je ovako bilo.Ove setnje nisu ni za qrac.Ako ovako nastave necu ni gledati, nek' se jebu.Ionako imam 30-ak NBA meceva, iz poslednjih mesec dana, skinutih, a neodgledanih.
stoutspectacledbold-head Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 da imam espn america, ne bih ni trazio streamove.Imam, pa opet gledam strimove, da bih gledao neuznemiravan. :D
stoutspectacledbold-head Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) Mislio sam da je Evans slabijeg suta.Stokton sin, Stokton necak...Nakon uzasa sa Marej S. - Kolorado S., ovo dodje kao rehabilitacija.Siksfutnajnkouc. Edited March 15, 2012 by stoutspectacledbold-head
Teixeira Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) jeste ushli u onu grupu na yahoo za koju sam ostavio link? vidim da je freak odmah pokidao sa upset pikom na colorado st. :) Edited March 15, 2012 by Teixeira
stoutspectacledbold-head Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 (edited) jeste ushli u onu grupu na yaho oza koju sam ostavio link? vidim da je freak odmah pokidao sa upset pikom na colorado st. :)Nisam kockar. :D Mrzi me baviti se prognozama ko prolazi, ko ispada.Imam par timova za koje navijam(zavisno od sezone do sezone) i jos par timova protiv kojih navijam(nevezano za sezonu koju i kakvu) i to je to. Edited March 15, 2012 by stoutspectacledbold-head
Teixeira Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 kakvo muchenje od prvog poluvremena na syracuseu...btw, jae crowder je veliki car.
Sandens Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 btw, jae crowder je veliki car.to htedoh upravo na napisem. igracina. zivo me zanima gde ce da ode na draftu.
Teixeira Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 zivo me zanima gde ce da ode na draftu.shto se mene tiche, moze slobodno u partizan ;)
Sandens Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 u Partizan uvek. ali mislim da ce neko da ga sigurno pokupi u drugoj rundi. i da se lupa nogama u dupe od srece u buducnosti zbog toga.
Recommended Posts