Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

gledao sam salindzera nekoliko puta i uglavnom je bio odlican. bas me zanima kakvu ce karijeru imati u nba. neko je rekao da je on ncaa z-bo. jel stoji to porednjenje?

Posted
gledao sam salindzera nekoliko puta i uglavnom je bio odlican. bas me zanima kakvu ce karijeru imati u nba. neko je rekao da je on ncaa z-bo. jel stoji to porednjenje?
pa jeste mozda z-bo za ncaa nivo, u smislu da ne moze da se odlepi od zemlje, da je debeo, a efektan je :) nedostaje mu je josh neki go-to potez da bi bio tako efektan u nba, pre svega mora da josh popravi shut sa poludistance.
Posted

Dobro finale, mada su usporili u poslednjoj cetvrtini.Salindzer se bas docarao.

Posted (edited)

Kentucky na Uconn (ako prodju Iowa St) u trecoj rundi.Duke na pobednika Notre Dame - Xavier.MSU na pobednika Memphis - St. Louis, a Mizzou na Floridu ili Virginiu

Edited by J.R. Cash
Posted
evo ga ceo bracketjug je zajeban.
Krenuo da pišem neke prognoze, pa što više gledam, to mi deluje zajebanije. Kontam da sutra neću biti siguran dal MSU prolazi Long Island :DAhhh, March Madness wub.gif
Posted

aj neka neko napravi ligu da glasamo... o prognozama kada stignem :)samo cu reci i UNC i Syracuse su nosioci svojih delova :wub: znaci puse i jedni i drugi :isuse:

Posted

Kako mi Doug Gottlieb ide na kurac.

Posted

i jebote, dva tima na koje sam stavio pare na velike kvote (florida 41 i missouri 51) pre pochetka sezone se sastaju u drugoj rundi. mislim, florida i ovako ne bi imala neke shanse, ali nije moralo bash u drugoj.

Posted

Mizzou ladno nisam gledao nijednom ove sezone. Kakvi su ?

Posted
Mizzou ladno nisam gledao nijednom ove sezone. Kakvi su ?
mislim da je pisao neshto malo j.r. o njima pre nekoliko stranica, uglavnom, povredio im se jedan od dva krshtena visoka igracha (laurence bowers), tako da igraju sa chetiri manje-vishe beka i ricardom ratliffeom (201 cm) na centru. imaju dva vrhunska shutera u kimu englishu i marcusu denmonu, odlichnog shestog igracha u michaelu dixonu, solidnog pleja u flipu presseyu. naravno, najvishe problema imaju sa timovima koji mogu da im pariraju sa visokim i brzim petorkama, npr. kansas st. ih je dva puta dobio lagano. da, trener je frank haith, do ove sezone vodio the U.
Posted

evo kreirao sam ja na espn-uhttp://games.espn.go.com/tournament-challenge-bracket/en/group?groupID=86684Group: PPPPassword: alphons

Posted

a da ne komplikujemo sa espn, ajde da igramo svi u yahoo grupi sa ovima sa endzone foruma... i tako su nam se umeshali u fantasye ovde zadnjih godina :DID# 1213endzone

Posted
a da ne komplikujemo sa espn, ajde da igramo svi u yahoo grupi sa ovima sa endzone foruma... i tako su nam se umeshali u fantasye ovde zadnjih godina :DID# 1213endzone
ja sam već tamo. branim titulu ^_^