Teixeira Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 odakle je rob wilson izvukao 30 poena, lik je ubacio 50 poena u celom big 10 rasporedu michigan se izvlachi protiv uvek simpatichne minnesote, a 'cuse je u problemima protiv cincya.
stoutspectacledbold-head Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Sto nema Dzosa Bensona u rosteru Dejtona?Secam se coveka sa pocetka sezone protiv Minesote.On je falio sinoc(pretpostavljam, nisam bas toliko necitav da ustajem u tri ujutro) da dobiju Friza.Steta, nadao sam se da ce uzeti diviziju.Simpaticna ekipa sa kvalitetnim plejom.
Teixeira Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) Dayton loses Josh Benson for season to knee injury - ESPN solidna pomoc sudija za UNC protiv NC statea... Edited March 10, 2012 by Teixeira
stoutspectacledbold-head Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Dayton loses Josh Benson for season to knee injury - ESPN solidna pomoc sudija za UNC protiv NC statea...Steta coveka.Video sam da nisu svirali faul u napadu Marsalu.
J.R. Cash Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Sto nema Dzosa Bensona u rosteru Dejtona?Secam se coveka sa pocetka sezone protiv Minesote.On je falio sinoc(pretpostavljam, nisam bas toliko necitav da ustajem u tri ujutro) da dobiju Friza.Steta, nadao sam se da ce uzeti diviziju.Simpaticna ekipa sa kvalitetnim plejom.Ima ovde budala koje su gledale tu utakmicu sinoc i koje prate A10 :D Dillard je bio fenomenalan, ali je Lyons klacovao. Na kraju je Kavanaugh promasio zicer za pobedu.Inace, slazem se da je Dayton fina ekipa koja je imala mesta na turniru cak i bez Bensona. Sjebao ih je onaj niz od 4 vezana poraza od pre mesec dana, od cega su dva bila kuci od slabih Rhode Islanda i Duquesnea. Do tad su solidno stajali.
Teixeira Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 (edited) 2-1 za floridu st. protiv dukea ove sezone. ajde neka su i pomogle sudije unc-u danas, nije moralo da bude nc state-florida state finale :Dusput, pat knight i najgori seniori ikada (lamar) su se plasirali na turnir :) Edited March 10, 2012 by Teixeira
stoutspectacledbold-head Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Ima ovde budala koje su gledale tu utakmicu sinoc i koje prate A10 :D Dillard je bio fenomenalan, ali je Lyons klacovao. Na kraju je Kavanaugh promasio zicer za pobedu.Inace, slazem se da je Dayton fina ekipa koja je imala mesta na turniru cak i bez Bensona. Sjebao ih je onaj niz od 4 vezana poraza od pre mesec dana, od cega su dva bila kuci od slabih Rhode Islanda i Duquesnea. Do tad su solidno stajali.Prati se A10, gledao sam Templ - Jumas juce, u razumnom terminu. :P
Alphons Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 kakva ludnica na unc-florida st.pobediše Seminolesi :thumbup:Iako su imali sreće, sudije nisu videle očigledan faul Snaera na +4 za Nolese.
Teixeira Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) pobediše Seminolesi :thumbup:Iako su imali sreće, sudije nisu videle očigledan faul Snaera na +4 za Nolese.ne moze uvek ni za unc da bude sudjenje :) koliko li je singletonu drago shto je u washington generalsima umesto ovde...a kentucky izdominirao u shutu za tri, kao i obichno kad treba. Edited March 11, 2012 by Teixeira
Alphons Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 a kentucky izdominirao u shutu za tri, kao i obichno kad treba.Nisam ni gledao, ali lepo kako su u par dana pali Cuse, Heelsi i Kentucky.Nadam se da će Spartansi da otrse tOSU, da zacementiraju #1 seed. Strepnja mi dublja od nade, Sullinger igra ko pomahnitao poslednjih dana.
Teixeira Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Strepnja mi dublja od nade, Sullinger igra ko pomahnitao poslednjih dana.verujmo u moc draymonda, kilazu nixa i brzinu paynea.
stoutspectacledbold-head Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) Mora Salindzer jos kulje dosta, ipak.Znanja ima.Salindzer poludio! Jos kad ne bi statirao u odbrani... Edited March 11, 2012 by stoutspectacledbold-head
Alphons Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 verujmo u moc draymonda, kilazu nixa i brzinu paynea.Nix napredovao od prošle godine, brate mili. Hook shot levom, desnom, cenim da ume i nogom. A Draymond je tata, po običaju.
Teixeira Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) Nix napredovao od prošle godine, brate mili. Hook shot levom, desnom, cenim da ume i nogom. A Draymond je tata, po običaju.nix je, za pochetak, skinuo malo kilograma. ncaa master of panic je na klupi osu-a, tako da verujem u pobedu msu-a do kraja.ogranicheni appling, ne moze da polozi loptu sam u kontri. Edited March 11, 2012 by Teixeira
Recommended Posts