Кристофер Лумумбо Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Shabazz iskusno sam iskljucio 4 minuta pre kraja posto sam mislio da je gotovo
Teixeira Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 iskusno sam iskljucio 4 minuta pre kraja posto sam mislio da je gotovo tebi je jurishevic neki rodjak? :D
Кристофер Лумумбо Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 pa bilo je deset razlike, dugi napadi, ovo-ono...rekoh bolje da odgledam juniorsku tekmu hemofarm-mega
Кристофер Лумумбо Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 dorise! i danas je resila da mi kvari uzitak.
Timmi Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 kako je uconn tek 9. u big eastu? zar im tim nije mnogo bolji od rezultata?
Teixeira Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 (edited) kako je uconn tek 9. u big eastu? zar im tim nije mnogo bolji od rezultata?nisu jedini za koje ovo vazi. jbg, raspali su se skroz u nekim delovima nekih utakmica i tokom veceg dela bi east rasporeda, drummond razocharao tokom manje-vishe cele sezone i eto ti.kakav igrach je (ce biti) deion waiters... Edited March 8, 2012 by Teixeira
Teixeira Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 nije bila neka tekma cuse-uconn, ali i tu i na gtown-cicny je atmosfera bolja nego na masi nba utakmica koje sam gledao ove sezone.
Apollo Creed Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Odlican mec!Navijao za Hoyase,jbg... :( Gates i Sims su genijalni.Ona baba se sa komentarisanja koledz fudbala prebacila na NCAA BB. Ne mogu da je smislim
stoutspectacledbold-head Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Indijac bek suter, blizanci i valjda neki Skot autenticnih zulufa, pre dve-tri sezone...Koji koledz i sta bi sa tim momcima?Indijac nije delovao lose.
stoutspectacledbold-head Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Odlican mec!Navijao za Hoyase,jbg... :( Gates i Sims su genijalni.Ona baba se sa komentarisanja koledz fudbala prebacila na NCAA BB. Ne mogu da je smislim Meni neki trip da se ona prima na onog majmuna iz Majamija(ne Lebron, vec mu trener).
Teixeira Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Indijac bek suter, blizanci i valjda neki Skot autenticnih zulufa, pre dve-tri sezone...Koji koledz i sta bi sa tim momcima?Indijac nije delovao lose.ako ti je tim northen iowa, a indijac tj. iranac ali farokhmanesh, onda je odgovor da igra prvu austrijsku ligu.
J.R. Cash Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Ona baba se sa komentarisanja koledz fudbala prebacila na NCAA BB. Ne mogu da je smislim Nije to ista baba :D Nasoj Doris je kosarka specijalnost.
Teixeira Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Nasoj Doris je kosarka specijalnost.srecom, jedina :D
stoutspectacledbold-head Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 (edited) ako ti je tim northen iowa, a indijac tj. iranac ali farokhmanesh, onda je odgovor da igra prvu austrijsku ligu.Taj lik.Secam se da je prezime na F, ali nisam hteo da lupam.Dobro se udomio.Inace, skroz vesela druzina bila.Irak, Iran, Indija, Azija, Austrija, Australija... To je to. :Dedit:Temple. Fernandez ima odlicno telo i zna kosarke, ali nedorecen, niti mi je kec(a, evo, sad je imao 6 asistencija), niti dvojka(11 lopti za 12 poena) ili samo umisljam da bi mogao "neuporedivo vise". Edited March 9, 2012 by stoutspectacledbold-head
Recommended Posts