freakns Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 za Orange i Tar Heels. ono, da igraju medjusobno navijao bih za Syracuse, ali u svim ostalim situacijama UNC rula :)i ne rece mi kada je tekma zmaju?!
Teixeira Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 za Orange i Tar Heels. ono, da igraju medjusobno navijao bih za Syracuse, ali u svim ostalim situacijama UNC rula :)i ne rece mi kada je tekma zmaju?!pa u isto vreme kad i zvezda-maccabi, u 18h :)
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 jel moguce da nigde nam sreama?! pomognite drugu u nevolji.
Кристофер Лумумбо Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 konacnohttp://www.firstrowsports.tv/watch/95856/1/watch-%285%29-north-carolina-vs-%281%29-kentucky.html
freakns Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 tek sam sada dosao kuci. jebem ti i zene i sve al dobro, pogledacu makar zadnjih 5 minuta...
freakns Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 jebem ti Hensona :frust:8 skokova vise, 11-21 za 3 u odnosu na Kentuckyjevih 4-19. i izgube utakmicu Barnes, Zeller i Henson kombinovano 9-37 za 2
Teixeira Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 da citiram jednog kolegu kad sam mu javio rezultat - uzmi calipari ncaa titulu :D
stoutspectacledbold-head Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Danas isla repriza utakmice protiv Daytona. Gledam ga i razmisljam kako je popravio igru na niskom postu, kad ono...Ko ima vremena i volje,vredi pogledati My linkzbog ovog momka.Je l' ga gledao neko vise no jednom?Ja se zaljubio na prvo gledanje.Zanimljivi su jos levoruki Chris Johnson,kao i Josh Benson.Od ostalih meceva vrednih spomenaspominjanja,izdvojio bih Lojola - FordhemKentaki-Potland,zbog Mitrovica koji jeste nadavao se nekih trojki i fino se krece,ali ne odaje utisak da je talent.Kod Kentakija Dejvis je Henson bez znanja i umeca(ogradjujem se,nisam odgledao(jos uvek)direktni duel),a levoruki(jeste,fetis su mi) Dzouns je Popovski-Turanjanin. :P
Кристофер Лумумбо Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Kakva pobeda Indijane u poslednjim sekundama.fenomenalno
Moća Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Mada indijanci imaju +10 i jure ko sumanuti u napad. Stani bre na loptu 35 sekundi ti je napad jbt.
Кристофер Лумумбо Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 fajthttp://deadspin.com/5866921/cincinnatis-crosstown-rivalry-turned-ugly-yet-again
Recommended Posts