Jump to content

Featured Replies

Sad vidim da je Mbakwe pokidao ACL. Svake godine neko sranje zadesi Tubby Smitha.

• Replies 3.1k
  • Views 204k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• survive and advance   Jimmy Valvano gleda negde od gore i smesi se.    '83 NC State je morao da pobedi ACC tournament da se plasira u march madness. nekim ludilima su pobedili Ral

• Ide isto 64 plus onaj first 4 dakle 68. Sa tim da će biti rezerve ove godine ako neko se između selection sundaya i početka turnira testira pozitivno na koronu, toliko da ekipa ne može da učestvuje za

• liči na Savu Lešića

Posted Images

Sad vidim da je Mbakwe pokidao ACL. Svake godine neko sranje zadesi Tubby Smitha.
sinoc pred pochetak monday nighta listam vesti na espn i znash kako sam se smorio kad sam video. minnesota sa williamsom, sampsonom i njim mi je izuzetno gotivna + sam mbakwe mi je ultra drag igrach. nadam se da ce sad ispasti iz kombinacija za nba (prichali su mu chak da moze i u prvu rundu, mozda chak i gornji deo), pa da ce doci lepo u partizan :)

Edited by Teixeira

Danas isla repriza utakmice protiv Daytona. Gledam ga i razmisljam kako je popravio igru na niskom postu, kad ono...

ma uzas. proshle godine kada sam "sastavljao" svoju omiljenu petorku ncaa igracha, singler i on su mi bili sigurni, a za ostale sam morao da razmislim. shta mislish, moze i duke da iznenadi vecheras u columbusu?

koliko talentovanih igraca ove godine :o

koliko talentovanih igraca ove godine :o
shta si gledao?prezivela north carolina boa ryana :)
shta si gledao?prezivela north carolina boa ryana :)
gledao sam severnu karolinu, a i gomilu ostalih utakmica ovih dana. mnogo dobra generacija.
prezivela north carolina boa ryana :)
Jedva.Ali kakav je old school igrac Ryan Evans. Zamisljam ga u nekom Clevelandu osamdeset i neke.

sutra unc - kentucky

na tv-u?

nema

hanson protiv davisa, barnes protiv kidd-gilchrista... zeller protiv svih :D

karace ga hanson. unc ftw!
ako Henson(ne Hanson... jesi se ti to hvalio kako umes da spelujes sve? :P) koji je poslednji penal pogodio pre nego je dosao na koledz i Zeller(koji je potpuno razocaranje ove godine) odigraju kao protiv UNLV odrace ih Kentucky samo tako jer Terrence Jones i Davis igraju za sve pare. i stvarno ste smradine sto ne prenosite :(
karace ga hanson. unc ftw!
kojote :wub: u kolko sati je tekma btw?
ako Henson(ne Hanson... jesi se ti to hvalio kako umes da spelujes sve? :P) koji je poslednji penal pogodio pre nego je dosao na koledz i Zeller(koji je potpuno razocaranje ove godine) odigraju kao protiv UNLV odrace ih Kentucky samo tako jer Terrence Jones i Davis igraju za sve pare. i stvarno ste smradine sto ne prenosite :(
jebi ga, bilo je pet prenosa ove nedelje, tj. bice peti vecheras 'cuse, a ovo nije moglo jer cbs ima pravo za tekmu. ali dobra vest je da espn ima obe duke-unc tekme ove regularne sezone :)btw, zar ti beshe ne navijash za syracuse? :Pa za spelovanje, desi se :D