March 27, 200916 yr Desilo se vec, sinoc ;)Vratio se Memphis do -6, al' nije moglo dalje. I Duke je sinoc izleteo iz turnira. Villanova ih je oprala. Edited March 27, 200916 yr by J.R. Cash
March 27, 200916 yr Author Desilo se vec, sinoc ;)Vratio se Memphis do -6, al' nije moglo dalje. I Duke je sinoc izleteo iz turnira. Villanova ih je oprala.E, baš ti hvala. Uskratio si mi golemo uživanje u porazu Djuka. Javi se kad budeš hteo da gledaš neki film da ti ispričam.
March 27, 200916 yr memphis je i meni roknuo super tiket sinoc - chicago, villanova, pao pp1 i taj jebeni memphis. pih.
March 27, 200916 yr Author Svaki šamar po licu legendarnog Majka Križevskog više je od dobrog ugođaja.
March 27, 200916 yr Author Inače, večeras se romantično nadam ispadanju Luisvila, pre svega zbog Rika "Belo odelo" Pitina. To će se, međutim, teško dogoditi.
March 27, 200916 yr Inače, večeras se romantično nadam ispadanju Luisvila, pre svega zbog Rika "Belo odelo" Pitina. To će se, međutim, teško dogoditi. :o Meni Louisville igra najinteresantniju košarku u NCAA. Rik je realno ogavan, ali je jebitačan trener.
March 27, 200916 yr Author :o Meni Louisville igra najinteresantniju košarku u NCAA. Rik je realno ogavan, ali je jebitačan trener.Kvalitet Pitina nije sporan, samo ne volim trenere koji igraju isto sa bilo kojim timom koji vode. Isto kako je igrao sa New Yorkom kada je imao Ewinga, tako igra i sa Luisvilom. A belo odelo je samo kap koja je prelila čašu. Nadam se da to nisi video. Mnogo je seoski. I još sa nekom crvenom kravaticom. Mora da je angažovao stilstu koji je radio spotove Fila Kolinsa tokom osamdesetih.
March 27, 200916 yr Author E, u kurac, već je 12 razlike. Clarke puni Hilla, a trebalo bi kao obrnuto. Nema ništa od iznenađenja.
March 27, 200916 yr +19 za Lazu Ristovskog.Arizona igra sa 3 igraca - Hill, Budinger, Wise - dok je Louisville najdublja ekipa u NCAA. Tu je i 1 Edgar Sosa na klupi, a resavao je utakmice na turniru pre 2 godine. Clarke i Williams su NBA potencijal. Dodajte Samuelsa, McGeea, Jenningsa, Smitha, Knowlesa...Vreme je da posvetim vise paznje Blake Griffinu koji imai +6 protiv Syracusa.