Jump to content

Featured Replies

Davidson iznenadio danas. Stephen Curry me svaki put iznova odusevi, nevjerovatno je koliko malo prostora mu treba. 32 poena, 5/9 trojke :Hail:P.S.Mama Curry :wub:

braw.png

ima li neko da nije north carolinu proglasio za pobednika? :)

• Author

Gledam Maryland - California. Navijam za Maryland zbog Greivisa Vasqueza koga sam zapamtio kao uzbudljivog igrača. Za Californiju, koja je blagi favorit, igra neki Knežević, kažu voditelji da je juniorski reprezentativac Srbije. :unsure:

Za 1 sat pocinju 4 tekme.Tako da ce biti veci izbor nego sada.

ama sanse da ja iz amacke to poteram. stalno mi javlja "there is a problem with this video..."

ama™ sanse da ja iz amacke™ to poteram. stalno mi javlja "there is a problem with this video..."
mislim da treba da instaliraš silverlight.

teacher, shto mi te je neshto zao shto nemash espn america :D

teacher, shto mi te je neshto zao shto nemash espn america :D
I ovako ne mogu da sve da postignem. NBA + baseball me ubija...Još kad krene sezona. :(
I ovako ne mogu da sve da postignem. NBA + baseball me ubija...Još kad krene sezona. :(
kakav nba, to se zaboravlja do finala konferencija kad krene bejzbol :) za bejzbol mi je espn america bash i idealan, imam sasavim dovoljno tekmi da to ne bude preterivanje+baseball tonight svako veche.

Vilanova ubija UCLA. Dragovic medju boljima kod Bruinsa. Ako neko nije u mogucnosti da gleda na TV imate live utakmice na ncaa dot com. Samo treba koristiti IE.

• Author

Upravo se dešava nemlosrdno odvaljivanje favorizovanog Memfisa sa 19 razlike početkom drugog poluvremena. Mizuri igra fenomenalno.