Joe D Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) Ove sudije su dunsteri. Useravaju zavrsnicu totalno. Trice! Edited March 22, 2015 by Joe D
freakns Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 ode i Virginia. ovo mi je veliko iznenadjenje... doduse, ovo je bila jedna od klasicnih MM sacekusa. Spartansima krenuo sut, Trice da je bacio kamion prosao bi kroz obruc... doduse, to i nije lose, jer mi se cini da su Spartansi uz West Virginiu u celom tom gornjem delu koji u nekom ludilu mogu da naprave problem Kentuckyju(osim ako Bill Self nema jos jedno ludilo u dzepu, pa da ga Callipari jos vise zamrzi :D)... sve ostalo je dole(Wisconsin, Arizona, Duke, Utah, Gonzaga, Iowa)
Joe D Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 (edited) nisu spartanci uopste sutom dobili utakmicu. ova utamica vec ne deluje da moze da bude zanimljiva. Edited March 22, 2015 by Joe D
Nemanja Posrbica Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 ode i Virginia. ovo mi je veliko iznenadjenje... doduse, ovo je bila jedna od klasicnih MM sacekusa. Jel si ih gledao od povrede Andersona? Bilo je samo pitanje koliko će mečeva pogubiti, Louisville par mečeva nakon suspenzije Jonesa ih je lagano dobio, tako su zbrisani od mekanog (ali inteligentog) UNC na ACC turniru i ovde prvog tima. Moram da priznam da nisam očekivao da će ih Michigan St dobiti i da će se možda nekako dovući do F4, jer je Istok ubedljivo najslabiji, ali očigedno da sam ih precenio.
Nemanja Posrbica Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Izuzetno je Kansas nestabilan ove sezone, ali nisam očekivao da će ovde da se sapletu. Marshall ih je razbio, odličan trener. Wichita St. - Notre Dame će biti odličan meč.
189- Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 ispao maryland da nije bilo toliko izgubljenih i povreda trimblea mozda bi ishod bio drugaciji
Nemanja Posrbica Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Moj utisak je da je East nekako najslabiji. Pokazalo se na terenu, doduše više nego što sam očekivao. Vrlo interesantan izbor za ovu regiju, gde prva četiri nosioca su vrlo klimavi timovi. Villanova je imala izvanrednu sezonu, ali nisam imao utisak da su bolji od Arizone, ali sam u svakom slučaju očekivao više. Virginia je u debelom padu forme, već mesec dana, što je ovde i potvređeno, ali sam od njih očekivao da se zbog slabog istoka dokopaju F4. Oklahoma je najslabiji 3rd seed i po meni bar 4-5 timova je kvalitetnije od njih. U oba meča su igrali kao veliki favoriti i dolazili su do mršavih pobeda. Louisville je igrao sezonu sa 5,5 igrača, izgubili su Jonesa, sada igraju sa Sniderom, ali se situacija nije preterano popravila. Donekle popravljaju situaciju Michigan St koji raste iz meča u meč i NC State kao ubica favorita.
theanswer Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 Nadao sam se da će nam dati večeras UNC i Viskonsin a ono Vičita i ND
Timmi Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 kazu da ce se ukljucivati. konacno ekipa koja se ne poradja u napadu, steta sto ce tesko parirati fizikalijama kentakija.
Timmi Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 kako carska ekipa, taman kad je wichita povela, 6-7 sledecih napada nisu promasili uz savrsen protok lopte i sut.
Have_Fun Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 meni obe ekipe usput postale gotivne, n.dame jer igraju timski, odlican protok lopte, bas lepo ide, a wichita zbog vanvleeta ludaka
theanswer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Imam vičitu na tiketu ali ne možeš da ne voliš ovo što je ND odigrao zadnjih 10ak min
theanswer Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Uh voleo bih. Nisam znao ovo što Edin reče da Vičitu st u stvari drže Koch brothers, koliko tu kinte onda ima..
Recommended Posts