Nemanja Posrbica Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 U 1.30 je UNC - ND. Wisconsin razbio Purdue u IIp, nakon zaostatka nakon 20 minuta. Kentucky lagano protiv Auburna.
189- Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 nice. konacno da pogledam nesto od koledza ove sezone.
Have_Fun Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 23.00h Arenasport 4 NCAA: Big 12 finale konferencije, uživo01.30h Arenasport 1 NCAA: ACC finale konferencije, uživo
Кристофер Лумумбо Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Na sta vas podseca? :D divac asistira :D
Have_Fun Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Iowa od -17 na poluvremenu do pobedePonovo okrecu to drugo poluvreme
Кристофер Лумумбо Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 wyoming se plasirao na turnir. utakmica iz vlaznih snova slobodana sarenaca, najmanji broj poseda u istoriji kosarke, mislim da uopste nije bilo poena iz tranzicije.
Nemanja Posrbica Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Iowa od -17 na poluvremenu do pobede Ponovo okrecu to drugo poluvreme 5 pogođenih šuteva iz igre je imao Kansas u IIp. Da nije Iowa State pravila par nepotrebnih faulova i ranije bi rešili ovaj meč. Pre neko veče sam napisao da očekujem da Niang ima odličnu evropsku karijeru; McKay takođe može da nađe mesto u Evropi, jer je lak na nogama i ako ojača u gornjem delu tela može da bude baš zanimljiv za Evropu, jer može da brani p&r i obruč. Večeras nije igrao preterano dobro Iowa St. PG Morris, ali generalno dobar organizator igre, koji je sasvim solidan PG i odličan šuter, makar u mečevima koje sam ja gledao. Pogotovo za PG druge godine. Mason igra odlično za Kansas, on je njihova najveće pozitivno iznenađenje u rekao bih većini negativnih. Selden večeras izvrstan, ume da bude prilično loš, Oubre se opet nije pojavio na utakmici.
Кристофер Лумумбо Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 odlcino acc finale, jedino sto grant ima 3 licne pa ce biti jebeno u drugom.
Have_Fun Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 (edited) Kakvo je ovo ludiloDelovalo mi je da ce Carolina prelomiti, imali su prednost, isao ih sut, licilo je da drze sve u svojim rukama i da ide na njihovu vodenicua onda, serija 11-0 za minut.. koja se prolongirala na 22-2Grant je car.. steta sto ne upade ona trojka i sto nije uspelo ovo kucanjeConnaughton izdominirao Edited March 15, 2015 by Have_Fun
Nemanja Posrbica Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Fantastično, ne odlično, fantastično! Uragan ND u 7 minuta, 24-2 kojim su rešili meč. Grant vrhunski odradio meč. Četvrta godina za redom, manji univerzitet uzima ACC.
189- Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 granta sam zapamtio kad je onomad ubacio 12 poena louisvilleu za minut i izvukao produzetak. na kraju i pobedili posle pet produzetaka.
porucnik vasic Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Iowa od -17 na poluvremenu do pobede Ponovo okrecu to drugo poluvreme Убијамо. Другу сезону за редом смо шампињони. У насењу хаос, лепо време, гледају људи баскет испред кућа...
Recommended Posts