Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

koja utamkica ce biti veceras na areni1?

Posted

U 1.30 je UNC - ND.

Wisconsin razbio Purdue u IIp, nakon zaostatka nakon 20 minuta. Kentucky lagano protiv Auburna.

Posted

nice. konacno da pogledam nesto od koledza ove sezone.

Posted

23.00h Arenasport 4 NCAA: Big 12 finale konferencije, uživo
01.30h Arenasport 1 NCAA: ACC finale konferencije, uživo

Posted

Na sta vas podseca? :D

divac asistira :D

Posted

Čak imaju i ljubičaste trenerke. :)

Posted

Iowa od -17 na poluvremenu do pobede

Ponovo okrecu to drugo poluvreme

Posted

wyoming se plasirao na turnir. utakmica iz vlaznih snova slobodana sarenaca, najmanji broj poseda u istoriji kosarke, mislim da uopste nije bilo poena iz tranzicije.

Posted

5 pogođenih šuteva iz igre je imao Kansas u IIp. Da nije Iowa State pravila par nepotrebnih faulova i ranije bi rešili ovaj meč. Pre neko veče sam napisao da očekujem da Niang ima odličnu evropsku karijeru; McKay takođe može da nađe mesto u Evropi, jer je lak na nogama i ako ojača u gornjem delu tela može da bude baš zanimljiv za Evropu, jer može da brani p&r i obruč. Večeras nije igrao preterano dobro Iowa St. PG Morris, ali generalno dobar organizator igre, koji je sasvim solidan PG i odličan šuter, makar u mečevima koje sam ja gledao. Pogotovo za PG druge godine.

Mason igra odlično za Kansas, on je njihova najveće pozitivno iznenađenje u rekao bih većini negativnih. Selden večeras izvrstan, ume da bude prilično loš, Oubre se opet nije pojavio na utakmici.

Posted

odlcino acc finale, jedino sto grant ima 3 licne pa ce biti jebeno u drugom.

Posted (edited)

Kakvo je ovo ludilo

Delovalo mi je da ce Carolina prelomiti, imali su prednost, isao ih sut, licilo je da drze sve u svojim rukama i da ide na njihovu vodenicu

a onda, serija 11-0 za minut.. koja se prolongirala na 22-2

Grant je car.. steta sto ne upade ona trojka i sto nije uspelo ovo kucanje

Connaughton izdominirao

Edited by Have_Fun
Posted

Fantastično, ne odlično, fantastično! Uragan ND u 7 minuta, 24-2 kojim su rešili meč. Grant vrhunski odradio meč. Četvrta godina za redom, manji univerzitet uzima ACC.

Posted

granta sam zapamtio kad je onomad ubacio 12 poena louisvilleu za minut i izvukao produzetak. na kraju i pobedili posle pet produzetaka.

Posted

Убијамо. Другу сезону за редом смо шампињони. У насењу хаос, лепо време, гледају људи баскет испред кућа...