Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

Tja. Bolje su odigrali kraj, Wichita je mogla i malo vise da koristi Earlya u poslednjim minutima, ali ajde. Ne znam da li je tako ispalo jer je Kentucky dobro odbranio, ali nije mi bas najjasniji izbor poslednjeg sutera. Kentucky bracket buster...

Posted

Sranje, kentucky je dobio na fizicku dominaciju.

Krece unc - iowa st na areni 1. Duno zna™, iako ne pise u programu.

Posted (edited)

Tuga.Em Vicita izgubila, em Kentaki dobio.

Ne verujem da ce ovakvoga kvaliteta od meca uopste biti do kraja turnira.

Ovo sto je Early odigrao je zdravo dobro, 'ladno covek pokr'o sve reflektore! :pera:

Mada, priznajem da mi je Bejker najmili ( bez obzira sto ga je blizanac raznosio kako mu milo ).Jednostavno, volem taj akademsko neakademski profil - Berstou, Bejker, u Evropi trenutno Kuzminskas.

Edited by stoutspectacledbold-head
Posted

Draftexpress za dva sata pomjerio earlya sa 60. na 30. mjesto.

Posted

meni malo zao pagea. prvo je trebao da cuva brycea a sad ovu zivotinju.

Posted

meni malo zao pagea. prvo je trebao da cuva brycea a sad ovu zivotinju.

ako prodju dalje ceka ga shabazz

Posted

Kejna je dosta usporio treci faul ( iz nekog razloga, sva tri je zakacio u napadu ), inace, kako se bio zaukao, delovalo je da ce biti ispisivanja nekakve istorije ( spram koje bi ucinak Early-ja delovao kao mala maca ) s tim sto treba biti iskren  pa reci da nista od pobede ne bi bilo da se ne ukaza Naz Long. :Hail: Edzim je skorz simpa i koristan lik, ali moze li on igrati krilo i na profi nivou?Ima fiziku ( a i njusku ) Dzoija Dorsija, a svega je 6-6.

Posted

naz long sa one tri ttrojke ih vratio u zivot. da je unc dobila meeks bi bio najzasluzniji.

Posted

naz long sa one tri ttrojke ih vratio u zivot. da je unc dobila meeks bi bio najzasluzniji.

Razalostio me debeli na kraju meca, kada su ga prikazali kako place.Tek je prvu godinu okoncao, ako se fizicki nastaviti dovoditi u redu, bice njega.

Gledam SFA i mislim se sta fali njihovim dresovima.Pa, nista.Ako se ne varam, u Evropi nema ekipe ljubicaste varijante opreme, sto je, dakle, dobra ideja za biti originalnim. :D

Posted (edited)

Baylor 5/5 za 3, Creighton 0/5  :D

Edited by Calavera
Posted

Baylor je odlican, mada ovih 30 razlike svakako nisam ocekivao... mislim da su posteno underrated. imali su u sred sezone nekih 6-7 poraza u nizu, ali van toga, vrlo dobar tim.

videcemo ih protiv Wisconsina u sweet 16, dva odlicna napada, to bi mogla biti jako lepa kosarka. Vriginia i Michigan State isto ocekujem odlican basket. te dve tekme su mi top of the list za gledanje. nadam se da nece ici u nocnom terminu :(

Posted

ma dve idu u ponoc valjda, to mi nije nocni termin... ja se nadam da nece ici u 3-4 ujutru, to vec ne mogu da gledam kada radim sutradan :(

Posted

ima li sta interesantno za pogledati?