Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

brajs :Hail:

Posted (edited)

Moze da se desi da prvi put posle 1979 godine Duke i UNC  izgube u istom danu na MM.

Ko je ovo Tokadu ili MJ! :ziga: :ziga: :ziga:

Edited by dr.dule
Posted (edited)

tokoto :Hail: drugi put danas

Edited by 189-
Posted (edited)

Cotton lud 

edit: e jebiga

Edited by Feindouno
Posted (edited)

nenormalan je cotton 

kakva steta sto ce 1 od ovih ekipa ispasti

Edited by 189-
Posted

Ovo je najmanje talentovan tim UNC godima unazad, ali ovom timu ce neko morati da iscupa srce da bi ih slomio.

Posted

jbt, sta se ovo desillo? vcu vodio 4 razlike plus su imali loptu 10 sek do kraja i ja prebacim na drugu tekmu kad ono OT?!

Posted (edited)

jel gleda neko vcu?

^

haymon dao trojku + faul.

Edited by 189-
Posted

smart iskusno resio da se brani na svojoj polovini kada su napravili razliku i izduvao. doduse, nije to jedini razlog.

Posted

Ludilo od takmičenja. Nikad ne razočara.

Posted

Budala sam do kraja, verujem da Coastal Carolina moze da promeni 0-118 odnos.

Posted

pobeda Memphisa izbacila i poslednjeg billion dollar challenger-a. jbt, covek je pogodio Dayton, Harvard, Mercer... a pukne na Memphis-GW :lol:

a meni su Cinci, Duke, Oklahoma i VCU bili projektovani za jos jednu pobedu :( sreca pa su elite 8 i dalje svi zivi, mada kako je odigrao UNC nece jos dugo...

Posted

Kod mene je samo Duke bio projektovan za jos jednu pobedu od ovih sto su ispali, na Zapadu do sad nisam omasio (cak i ND State je prosao) dok mi je Midwest porazavajuci.

Posted

Na tribinama Tomlin i Belicik, fina cerka u BB - a.Dobar Pitt, imaju egal, muci ih malo taj ofanzivni skok.Jasno, vidi se da je Flo ozbiljnija, ali na jedan mec to je puj pike.