dr.dule Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 (edited) Meni deluje da ce i Creighton imati muke. Ne smem ni da pogledam na moj bracket. Jedino su mi F4 kandidati u zivotu. Edited March 21, 2014 by dr.dule
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 jbt a ja razmišljam da stavim da duke ispada prvo kolo i kao neću,proći će,ispašće u drugom :D ispašće i unc mmw :misko: za unc se slazem, providence ce ih opeglati.
stoutspectacledbold-head Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Do sada jedina odvratna tekma MM -a jeste ova Stenforda.Pauel besramno posramio sve moguce i nemoguce svetle tekovine kanadske skole kosarke. Rendl zvace list koke na dnevnoj bazi.Salje ( liste koke ) mu ( Rendlu ) tetka iz Bolivije ( vozom ). Berstou podbacio u nastavku drugog dela, ali bih ga svejedno pazario na keca. Tokom Big12 finala, Arena ( :P ) na sva usta nahvali Elfrida ( upamtite to ime i prezime ), kad ono klinja kojeg znam iz 'prezentacije gde mi je jedino za defanzive valjao.
Apollo Creed Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 svetle tekovine kanadske skole kosarke. :ziga:
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 mekdonalds sutnuo 15 lopti za poluvreme. dzordan jbt...
dr.dule Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Eastern Kentucky deluje jako zanimljivo na pocetku meca. Bekovi im imaju jako brze ruke, Tarp i Selden ce imati problema da probiju.
stoutspectacledbold-head Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Odjava dana izjavom da je Eli Lafors picka i po, te konstatacijom da ne mogu smisliti Gonzagu jer je u vise navrata izneverila moja ( nikada previsoka ) iscekivanja . Pitt sjutra gazi Gejtorse.
dr.dule Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Kansas ima 16 skokova vise, Eastern Kentucky sutira samo 37 posto i dalje su egal.
dr.dule Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Da li ima jos ljudi koji ne veruju u Wichita State?
189- Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 ovo neki americki zeka u dvorani na mecu memfis - g wash...stalno vristi ko oparen
Recommended Posts