freakns Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 (edited) cica Tome, better luck next year... ma sta serem, da bog da ne vide MM uopste next year :D EDIT: cini mi se da ce ova tekma alone srusiti jedno 80-90% bracketa :D Edited March 21, 2014 by freakns
dr.dule Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 New Mexico u velikim problemima, Arizona 5 minuta bez kosa. Sto bi rekao Cane, ludo i brzo.
Timmi Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Op, op Hoce li hall da zagrli uplakane cirlidersice?
stoutspectacledbold-head Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Stenford je nakon prvih sedam min. ima 20 na prema 5.Nastic je dobar, moze se sa njim bas valjano raditi, samo jebaju ga tupavi faulovi, jebem ga smotanog.Pauel mi je pre dve godine izgledao 16 puta bolje no danas, jebem ga neinicijativnog ( a, draft mesto mu se predvidja ).Tricama ubiajaju Rendl i Braun.Grinvud ocajan, a tako prosperirajuce delovao jeste u dresu mladjih nacionalnih selekcija.Kirk samoneutralisao se preranim penalima. Berstou mi je izuzetno prijatno iznenadjenje i, definitivno, sigurnu kupovinu predstavlja.Fizicki je ozbiljniji i dosta vise kontakta i unutrasnje igre trazi no ranije.
Кристофер Лумумбо Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 ubi bairstow nastica. jak je i brzi je od njega, a ne lici na takvog igraca kada ovako pogledas :D
dr.dule Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 New Mexico i Stanford su totalno van ritma, najruznija utakmica MM.
theanswer Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 jbt a ja razmišljam da stavim da duke ispada prvo kolo i kao neću,proći će,ispašće u drugom :D ispašće i unc mmw :misko:
Recommended Posts