Sandens Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Arizona, Louisville, Michigan State i UCLA my favs.
freakns Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 auh, ovo mi izgleda vrlo neujednaceno... Virginia dobila Michigan State, Villanovu i Iowa State, a Wichita State dobi Louisville, Michigan i Duke, are you f-ing kidding me?! srecna okolnost je sto moze da prosere UNC sa ovakvim brecketom... Cuse je puko jbg, nema sanse da prebace i Floridu i Kansas, da ne pricam da ih Buckeyesi mogu prepisati kolko vec u drugoj tekmi ko stigne prvi neka otvara PPP glasanje na yahoo!
Кристофер Лумумбо Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 auh, ovo mi izgleda vrlo neujednaceno... Virginia dobila Michigan State, Villanovu i Iowa State, a Wichita State dobi Louisville, Michigan i Duke, are you f-ing kidding me?! srecna okolnost je sto moze da prosere UNC sa ovakvim brecketom... Cuse je puko jbg, nema sanse da prebace i Floridu i Kansas, da ne pricam da ih Buckeyesi mogu prepisati kolko vec u drugoj tekmi ko stigne prvi neka otvara PPP glasanje na yahoo! ja tipujem da ce w. michigan da napravi prvo iznenadjenje na turniru i da izbaci cuse.
Nemanja Posrbica Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 Teško da će W. Michigan da istera Syracuse, ali Ohio State. Prilično sam iznenađen da je Louisville tek 4th seed. MidWest je po meni najteži deo žreba, a ni East ne zaostaje puno.
189- Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 uh kako nam je slican bracket. kod mene su na f4 florida, arizona, unc, louisville. u finalu florida - louisvile i rezultat 75-69
Timmi Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 na jahuu vise ne moze da se igra, jer trazi americki broj telefona, pa sam napravio na espn-u. Get in the action now:http://games.espn.go.com/tournament-challenge-bracket/en/group?groupID=446810&groupp=ZnJlYWtucw%3D%3D&invitesource=email&inviteuser=NDI3OTUyMTUwA&ex_cid=invite-email-tcmenGroup: PPP March Madness BracketPassword: freakns
freakns Posted March 17, 2014 Posted March 17, 2014 to Timmi ja san naravno glasovo za Cuse, kao i obicno :D
theanswer Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Ja sam odigrao jedan bracketbuster u kome sam prvo hteo da stavim da Duke ispada u prvoj rundi od Mercera,ali sam im dao benefit of doubt do druge runde kad će da ispadnu od UMASS-a :D north carolina već nije bila te sreće jer će ispadne u prvoj rundi. BTW Mičigen dobija Kjuz u finalu. Ostali f4 timovi su Arizona i MStejt
keksi krem Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Arizona, Louisville, Michigan State i UCLA my favs. 75% nam se ukus poklapa (UCLA, Louisville, Arizona), jedino sto mi je cetvrti omiljeni Delaware, a eto bas oni i Michigan State igraju u prvoj rundi :D
dr.dule Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Veceras kroz cistiliste krece i tim koji zna kako se osvaja MM. Taman imamo vremena da se podsetimo http://www.youtube.com/watch?v=BJ5WD2m-H8s
freakns Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 evo i Ivana i Edina :) http://www.tvarenasport.com/vesti/175376-novi-podcast-edina-i-ivana-18032014
theanswer Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Jel postoji i ove godine ograničenje na 4 sata ako zaobilizamo geoblock?
dr.dule Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 Trener Mt. St. Marysa crta samo jednu akciju, sut za 3 poena.
theanswer Posted March 18, 2014 Posted March 18, 2014 (edited) Al su se pošteno ispromašivali.. mislim da šutiraju 0-12 trenutno Sad su počeli i žive lopte da im uzimaju iz ruku,ovo je gotovo a da nije ni počelo Haha,koliko sam samo pogrešio. Od 21:2 za Albany do 21:20,sad je 27:28,počeli su sad da pogađaju i sa 8 metara..Ludilo od takmičenja je MM. Edited March 18, 2014 by theanswer
Recommended Posts