Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted

Evo kako izgleda kostur...

KTxF5AB.jpg

Posted

Arizona, Louisville, Michigan State i UCLA my favs.

Posted

auh, ovo mi izgleda vrlo neujednaceno... Virginia dobila Michigan State, Villanovu i Iowa State, a Wichita State dobi Louisville, Michigan i Duke, are you f-ing kidding me?! srecna okolnost je sto moze da prosere UNC sa ovakvim brecketom... Cuse je puko jbg, nema sanse da prebace i Floridu i Kansas, da ne pricam da ih Buckeyesi mogu prepisati kolko vec u drugoj tekmi

ko stigne prvi neka otvara PPP glasanje na yahoo!

Posted

auh, ovo mi izgleda vrlo neujednaceno... Virginia dobila Michigan State, Villanovu i Iowa State, a Wichita State dobi Louisville, Michigan i Duke, are you f-ing kidding me?! srecna okolnost je sto moze da prosere UNC sa ovakvim brecketom... Cuse je puko jbg, nema sanse da prebace i Floridu i Kansas, da ne pricam da ih Buckeyesi mogu prepisati kolko vec u drugoj tekmi

ko stigne prvi neka otvara PPP glasanje na yahoo!

ja tipujem da ce w. michigan da napravi prvo iznenadjenje na turniru i da izbaci cuse.

Posted

Teško da će W. Michigan da istera Syracuse, ali Ohio State.

Prilično sam iznenađen da je Louisville tek 4th seed. MidWest je po meni najteži deo žreba, a ni East ne zaostaje puno.

2dsia74.jpg

Posted

uh kako nam je slican bracket.

kod mene su na f4 florida, arizona, unc, louisville. u finalu florida - louisvile i rezultat 75-69 

Posted

to Timmi :Hail:

ja san naravno glasovo za Cuse, kao i obicno :D

Posted

Ja sam odigrao jedan bracketbuster u kome sam prvo hteo da stavim da Duke ispada u prvoj rundi od Mercera,ali sam im dao benefit of doubt do druge runde kad će da ispadnu od UMASS-a :D north carolina već nije bila te sreće jer će ispadne u prvoj rundi. BTW Mičigen dobija Kjuz u finalu. Ostali f4 timovi su Arizona i MStejt

Posted

Arizona, Louisville, Michigan State i UCLA my favs.

75% nam se ukus poklapa (UCLA, Louisville, Arizona), jedino sto mi je cetvrti omiljeni Delaware, a eto bas oni i Michigan State igraju u prvoj rundi :D

Posted

Jel postoji i ove godine ograničenje na 4 sata ako zaobilizamo geoblock?

Posted

Trener Mt. St. Marysa crta samo jednu akciju, sut za 3 poena. :isuse:

Posted (edited)

Al su se pošteno ispromašivali.. mislim da šutiraju 0-12 trenutno

Sad su počeli i žive lopte da im uzimaju iz ruku,ovo je gotovo a da nije ni počelo

Haha,koliko sam samo pogrešio. Od 21:2 za Albany do 21:20,sad je 27:28,počeli su sad da pogađaju i sa 8 metara..Ludilo od takmičenja je MM.

Edited by theanswer