Jump to content
IGNORED

NCAA

kobni zelaya

Recommended Posts

Posted
jbg, kad ne mogu da pogode otvorenu trojku, promasuju bacanja, gledaju kako se bekovi wv setaju do kosa...
realno, danas igraju kao da su se skupili za basket ispred zgrade...
Posted

kako je ovaj Mazzulla uspeo da ima prosek od 3 ppg? :blink:

Posted (edited)

najjace je sto ih je ubio mazula, covek koji postize 2.2 poena po utakmici.edit - el mago, u istoj sekundi. :D

Edited by kojot
Posted

hahahana kraju igrac wv izvodi john wall dance

Posted

Mazzulla je imao ozbiljnu povredu levog ramena i gotovo da nije uzimao suteve, posto je svaki sut izazivao bol. Cak je bilo pitanje hoce li uopste igrati ove sezone. U svakom slucaju, on je mnogo bolji igrac nego sto to njegovi proseci pokazuju i nije cudo sto je ovako dobro odigrao.

Posted (edited)

prince :Hail:mnogo dobra tekmaeditedin rece da je duke jedna od najomrazenijih kosarkaskih ekipa u americi. zasto?

Edited by kojot
Posted
edin rece da je duke jedna od najomrazenijih kosarkaskih ekipa u americi. zasto?
uz yankeese verovatno i najomrazeniji sportski tim celokupno.
Posted

Meni je Duke prokleto dosadna ekipa, i to traje godinama...

Posted
Meni je Duke prokleto dosadna ekipa, i to traje godinama...
promenio je stil igre od saradnje sa d'antonijem u reprezentaciji. ali da su i dalje odvratni, jesu :D
Posted

sve cetiri ekipe protiv kojih sam navijao u regionalnim finalima ce proci ako prodje duke. daj, necu da gledam singlera i sajera na f4, hocu da gledam ejsia i udoha.

Posted
sve cetiri ekipe protiv kojih sam navijao u regionalnim finalima ce proci ako prodje duke. daj, necu da gledam singlera i sajera na f4, hocu da gledam ejsia i udoha.
Word... Bice poprilicno dosadan final four... Svejedno, navijam za Hugginsovu ekipu sa Zapadne Virdzinije......
Posted

Upravo se ukljucujem na topik na koji nikad ne zalazim, da kazem "Koliko je Duke odvratan!", kad tamo gomila istomisljenika :lol: Da li ste provalili izraz lica igraca br 30 kad ga je lik faulirao kod aut linije minut pre kraja? Pravi beli smrad, sin prebogatog tate!A Baylor ispadose veverice, kao svi drugi siroti dobri momci.

Posted

žao mi je Cartera, ima najjači nadimak :D