Teixeira Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 u 20 na areni 1 ide repriza vrhunske tekme k state-xavier. naravno, kasnije opet kombinovani prenosi i nove ludnice...
Кристофер Лумумбо Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 u 20 na areni 1 ide repriza vrhunske tekme k state-xavier. naravno, kasnije opet kombinovani prenosi i nove ludnice...stvarno vrhunska tekma, vredi pogledati. meni se do sada ubedljivo najvise dopada kako igra kansas state. kentucky je zasita odlicna ekipa. demarcus cousins izgleda kao sekil u odnosu na konkurenciju. veceras u 12 ohio state protiv tenesija. nisam do sada gledao evana tarnera.
Alphons Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 dobar je turner bio ove godine, ali sam očekivao više.na ograničenom uzorkuTM tekmi stičem lagani utisak da ume da nestane kada je najzajebanije aka da nije kvačiloTM
Кристофер Лумумбо Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 nisam gledao ni duke, nadam se da ce biti prenos vecers na areni.jel imate vi problem sa arenom? na svakih 10ak minuta ukoci se slika i pise "kartica nije ubacena", a sad i secka stalno.
Кристофер Лумумбо Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 ma imam najobicniju kablovsku, nema nikakve kartice ili uredjaja. verovatno je do radijus vektora.
Кристофер Лумумбо Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 odlicno prvo poluvreme. cini mi se da je turner real deal.a sada baylor vs st mary's, crnci protiv belaca. rezultat ne moram da pisem. :D
Alphons Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 (edited) užasno odigran zadnji napad Ohio Statea, Tennessee ide dalje.OSU imao skoro 13 sekundi, Turner držao loptu više od pola vremena i na kraju morali da idu na hail mary koji se zabo o stranu table.edit - Duke je odigrao prvo poluvreme za zaborav - 11 TOs, Scheyer&Smith 2/16 iz polja i opet su imali poen prednosti na kraju. Purdue je sjajan u odbrani ali u napadu ne mogu da se povežu. Edited March 27, 2010 by Alphons
Кристофер Лумумбо Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 jbg, kad ne mogu da pogode otvorenu trojku, promasuju bacanja, gledaju kako se bekovi wv setaju do kosa...
Recommended Posts