November 13, 200717 yr Sve je duhovito i urnebesno, baš kako je začetnik topića i zamislio, ali meni tvoj doček 2000. uopšte nije za top 10, bez obzira što si bio kod sebe. Gledaj da edituješ to.
November 13, 200717 yr Sve je duhovito i urnebesno, baš kako je začetnik topića i zamislio, ali meni tvoj doček 2000. uopšte nije za top 10, bez obzira što si bio kod sebe. Gledaj da edituješ to.Hteo sam da taj doček bude no.1 zbog nekih događaja, ali bolje ovako. Uostalom, vidi se da sam objektivan.Sastavi i ti svoju listu, pa mi nešto prigovaraj
November 13, 200717 yr Top 3 najvećih razočarena u Championship/Footbal Manager Serijalu:1. Championship Manager 2001/2, igr'o sa Parmom protiv Ascolija poslednje kolo, treba mi pobeda za titulu (prva sezona je u pitanju, nije mala stvar), vodim 2:0 i primam 2 gola u zaustavnom vremenu. 2. Championship Manager 2001/2, igrao celu noć bez auto save-a, oko 7 ujutru, taman pre nego krenuh na fax, igra je capnula, a ja ostao bez 6, 7 sati minulog rada. 3. Footbal Manager 2007, najružniji skin za managera ikad, ubio mi volju da igram totalno. Toliko je bio ružan, da ni novi nije pomogao da se zaboravi stari. Life is a bitch :( Edited November 13, 200717 yr by Glas RazumaN
October 20, 201014 yr Ен ствари које обрадују повратника а једу се или пију: течни јогурт сухомеснато са нагласком на оба дела (три месеца а још нисмо све пробали) пиво пиво од пола литре воће право са дрвета (смокве!) воће које мириши како треба (кајсије!) прави парадајз и кромпир хлеб са крцкавом кором ствари од лиснатог теста (савијаче, бурек, гибаница...) кајмак кисео купус у главицама ратлук Ствари које нису на списку смо имали и таморж. Нешто са списка је било да се купи али је било погрешно (савијаче са неким вештак пекмезом, шунка пуна воде, кобаја која слади или се осећа на анис (!), пиво пуно воде, јогурт на кашичицу, воће без мириса, бледуњав парадајз, кромпир без укуса, а о хлебу би могао башка топић).
October 21, 201014 yr moja lista odličnih naziva za bend:1. šrafovska roba2. iznenadna ženidba3. dos je najgori4. pojednostavljuješ!5. spaljivaonica
October 21, 201014 yr Moja lista stvari koje valjaju, a da su iz srbije:1) Kosarka2) Plazma (Bambijeva naravno, ne tv)
July 31, 201113 yr moja lista odličnih naziva za bend:1. šrafovska roba2. iznenadna ženidba3. dos je najgori4. pojednostavljuješ!5. spaljivaonicamoja:1.naVamga2.pojednostavljujes!3.kanda kodza i nebojsa4.gomila nesklada5.bas pojednostavljujes!
July 31, 201113 yr A ako bas sva imena trebaju biti izmisljena:1. Dj Glade2. Dj Oust3. Dj Domestos4. Dj GTI5. Dj TDI
July 31, 201113 yr A ako bas sva imena trebaju biti izmisljena:1. Dj Glade2. Dj Oust3. Dj Domestos4. Dj GTI5. Dj TDI1. ДЈ Еврек2. ДЈ У Бре3. ДЈ Емпер4. ДЈ Аба5. ДЈ Ђ