jms_uk Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 who said that?!?!??Da ce biti cetvrtog dela? Sent from my iTelephone using Tapatalk
mustang Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) auh. matrix je obelezio prilican deo mog zivota. od brace do sestara wachkovskih svasta se izdesavalo. ali originalni scenariji su uvek putovali sa mnom kako li su nagovorili carrie ann moss?! ona je deep indi glumica Edited August 25, 2019 by mustang
Filozof manijak Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) Mislim da nece biti John Wick-a u novom delu Matrixa Edit: a jel sestre potpisuju i ovaj nastavak? Edited August 25, 2019 by Filozof manijak
mustang Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 (edited) Just now, Filozof manijak said: Mislim da nece biti John Wick-a u novom delu Matrixa keanu da kaze ne njima?!? nema sanse in ce i za dzabe da radi ako treba Edited August 25, 2019 by mustang
Sludge Factory Posted August 25, 2019 Posted August 25, 2019 Tu je Kijanu, tu je jedna od sestara, na scenariju rade Aleksandar Hemon i Dejvid Micel (Cloud Atlas) https://www.empireonline.com/movies/news/keanu-reeves-carrie-anne-moss-lana-wachowski-matrix-4/
goofs Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Na stranu što su oboje geknuli u orig. filmovima, ne znam šta tačno nameravaju sa Kijanuom da rade, pošto čovek bez brade izgleda ko tetka, a ljudi u Matriksu su no-no sa bradom. Hoće li kompjuterski sistem da pohipsteriše?
mustang Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 aaaaa treba da te banuju na godinu dana za ovo skrvnaljenje
Jeremija Posted October 6, 2019 Posted October 6, 2019 Ponovo (posle podužeg vremena) gledao Dredd, filmčina. Prikaz Mega-City One-a je nažalost (uglavnom) ograničen na jedan blok, ali je izvedba maestralna, sa mnogo finih detalja koji se uočavaju tek posle više gledanja, a Karl Urban i Olivia Thirlby su sjajni kao sudije Dred i Anderson. Ako najavljena serija bude upola toliko dobra, imaće šta se gleda.
broker Posted October 9, 2019 Posted October 9, 2019 On 6.10.2019. at 11:51, Jeremija said: Ponovo (posle podužeg vremena) gledao Dredd, filmčina. Prikaz Mega-City One-a je nažalost (uglavnom) ograničen na jedan blok, ali je izvedba maestralna, sa mnogo finih detalja koji se uočavaju tek posle više gledanja, a Karl Urban i Olivia Thirlby su sjajni kao sudije Dred i Anderson. Ako najavljena serija bude upola toliko dobra, imaće šta se gleda. Meni je Staloneov orginal drazi
Shan Jan Posted September 13, 2020 Posted September 13, 2020 Jedino nervira malo sto svi novi filmovi moraju da budu bukvalno mracniji od prethodnih. Videcemo na sta ce da ispadnu.
Recommended Posts